Ndryshimet qe ndodhin ne jete ! (lexojeni me kujdes...)
Faqja 1 e 1
Ndryshimet qe ndodhin ne jete ! (lexojeni me kujdes...)
Nje dit mbreti i thot piktorit te vet:-dua te me piktorosh nje engjell... dhe piktori del dhe shef nje njeri te veshur mir e pikturon dhe ja con mbretit. mbreti i thot ky nuk eshte nje engjell dua te me pikturosh nje engjell te vertet ... dhe piktori del perseri per te pikturuar nje engjell ...shef nje djal te vogel i cili kishte zgjatur duart per te kerkuar lek .. e pikturon dhe ja con mbretit .. bravo i thot mbreti kjo eshte piktura me e bukur qe kam par ... pas shum shum vitesh mbreti i thot piktorit i cili tashme ishte plak dua te me pikturosh te burgosurin me te keq te botes.... dhe piktori vete ne burgun ku ishte ky i burgosur futet brenda dhe i thot rojeve:- me urdher te mbretit duhet te pikturoj te burgosurin me te keq ..:- gardiani i tregon qelin piktorit por i thot kujdes kushdo njeri qe futet aty i burgosuri e vret ... dhe piktori qe i thot un i vdekur jam po nuk e bera kete piktur do tentoj... piktori i thot te burgosurit dua vetem te bej nje piktur dhe me vrit ... i burgosuri nuk flet ... duke ber pikturen i burgosurit i del nje pik loti nga faqja dhe piktori i thot ... ti nuk me dukesh njeri i keq ... i burgosuri i thot ... shum vite me para ti pikturove nje engjell ai engjell jam un ....
Similar topics
» Mesazh,lexojeni me kujdes....
» Përse na ndodhin fatkeqësitë ne?
» Vertet tregim i bukur lexojeni
» Gjerat e pabesueshme qe ndodhin cdo 60 sekonda ne internet
» Një jetë lind për të krijuar jetë pas saj .
» Përse na ndodhin fatkeqësitë ne?
» Vertet tregim i bukur lexojeni
» Gjerat e pabesueshme qe ndodhin cdo 60 sekonda ne internet
» Një jetë lind për të krijuar jetë pas saj .
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi