Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
DJ Sabb hyn në skenën botërore People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
DJ Sabb hyn në skenën botërore People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DJ Sabb hyn në skenën botërore

2 posters

Shko poshtë

DJ Sabb hyn në skenën botërore Empty DJ Sabb hyn në skenën botërore

Mesazh nga Aяtємιѕα Mon 31 Oct 2011 - 7:22

Miami, Los Angeles, Boston, Washington e New York janë disa nga qytetet amerikane në të cilat DJ dhe producenti i nga Prishtina, Sabb do të performojë gjatë nëntorit dhe dhjetorit të këtij viti.Producenti i cili ka një shtëpi diskografike të njohur “Sk Supreme Records” e që ka bashkëpunuar me shumë muzikantë e producentë nga e gjithë bota ka thënë se deri më tani ka tetë data të konfirmuara.“Është turneu i dytë në Amerikë, por kësaj radhe kam angazhuar menaxhmentin që t’i aranzhoj datat e mia dhe jam i lumtur që rikthehem në Amerikë, por kësaj radhe me shumë data dhe me shumë klube të njohura“, ka thënë Sabb.Krijimet e tij më herët ishin luajtur nga Dj të njohur botërorë, si:Richie Hawtin, Marco Carola, John Digweed, Loco Dice, Mark Knight, Chris Lake e Steve Bug. Stacioni i parë për Sabb do të jetë Houston në Texas përkatësisht më 12 nëntor, për të vazhduar më pas në Miami e në shumë vende të tjera. Stacioni i fundit për këtë turne do të jetë në Milwaukee më 17 dhjetor.
Krejt ky turne ka ardhur pasi ai ka bashkëpunuar me shumë artistë të njohur, si: Chris Lake, Maetrik a.k.a Maceo Plex, Kaiserdisco e Saeed Younan.
“Së shpejti pres që në të ardhmen të bëhem pjesë e disa projekteve, si: Paco Osuna, Loko Hermanez, Alex Dolby e Ronan Portela që do të jenë projekte të mëdha”, ka thënë Sabb.
Deri më tani DJ dhe producenti kosovar ka lansuar shtatë produksione me artistët Oliver Moldan, Acumen, Lokoe e Patrick M., ndërkohë që është bërë i njohur me suksesin e tij “Ballkanika”, një përzierje e muzikës hause me atë shqiptare. Suksesi i kësaj këngë ka rezultuar me 5 mijë kopje të shitura në mënyrë digjitale dhe një mijë CD.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

DJ Sabb hyn në skenën botërore Empty Re: DJ Sabb hyn në skenën botërore

Mesazh nga Anakonda Wed 14 Mar 2012 - 18:32

jan bo te njohur keto kohet e fundit keta dj.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye