Foto: Bukuri ekstreme nga “Vouge”
2 posters
Faqja 1 e 1
Foto: Bukuri ekstreme nga “Vouge”
Arkivat e një prej revistave më të njohura të modës për të gjitha kohët “Vouge”, nuk kanë vetëm fotografi me vajza të bukura me linja simetrike të përkryera të pamjes, të fotografuara në ndonjë pozë jo të përditshme.
Përkundrazi, në shumë prej botimeve të kësaj reviste të famshme, kërkohet bukuria apo perceptimi i saj, por ndoshta ajo që do të kuptohej më mirë është si të shikohet përmes “syve të artit”. Shikimet nuk i tërheq vetëm ajo që është e bukur “me përkufizim”, sepse e çuditshmja, bizarja, kontroversja, ekscentrikja dhe ekstremja janë “miq të ngushtë” me vëmendjen e publikut.
Gjatë viteve ‘80 të shekullit të kaluar, arkivat e “Vouge” i kanë mbushur fotografi të cilat lëviznin në “zonën e sigurt”, por ka edhe shumë nga ato që dëshirojnë t’i injorojnë rregullat, rrezikojnë dhe eksperimentojnë. Rezultati është “Bukuri ekstreme në ”Vouge” dhe gjendet në galerinë me fotografi që e shikoni më poshtë
Përkundrazi, në shumë prej botimeve të kësaj reviste të famshme, kërkohet bukuria apo perceptimi i saj, por ndoshta ajo që do të kuptohej më mirë është si të shikohet përmes “syve të artit”. Shikimet nuk i tërheq vetëm ajo që është e bukur “me përkufizim”, sepse e çuditshmja, bizarja, kontroversja, ekscentrikja dhe ekstremja janë “miq të ngushtë” me vëmendjen e publikut.
Gjatë viteve ‘80 të shekullit të kaluar, arkivat e “Vouge” i kanë mbushur fotografi të cilat lëviznin në “zonën e sigurt”, por ka edhe shumë nga ato që dëshirojnë t’i injorojnë rregullat, rrezikojnë dhe eksperimentojnë. Rezultati është “Bukuri ekstreme në ”Vouge” dhe gjendet në galerinë me fotografi që e shikoni më poshtë
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Foto: Bukuri ekstreme nga “Vouge”
Teper ekstreme qenkan me thene te drejten.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Masa ekstreme kundër udhëtarëve mbi tren
» 1 foto 1000 fjalë! Ju si do t'a komentonit këtë foto miqtë e mi ??
» Misteri, foto që dëshmon një udhëtar në kohë? (FOTO)
» Modelja Ruse provokon me foto(Foto+18)
» Bukuri vjeshtore
» 1 foto 1000 fjalë! Ju si do t'a komentonit këtë foto miqtë e mi ??
» Misteri, foto që dëshmon një udhëtar në kohë? (FOTO)
» Modelja Ruse provokon me foto(Foto+18)
» Bukuri vjeshtore
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi