Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Përgatitet për publikim albumi i padëgjuar i Amy Winehouse People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Përgatitet për publikim albumi i padëgjuar i Amy Winehouse People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Përgatitet për publikim albumi i padëgjuar i Amy Winehouse

2 posters

Shko poshtë

Përgatitet për publikim albumi i padëgjuar i Amy Winehouse Empty Përgatitet për publikim albumi i padëgjuar i Amy Winehouse

Mesazh nga Emona Tue 1 Nov 2011 - 23:40

Përgatitet për publikim albumi i padëgjuar i Amy Winehouse Amy-winehouse

Londër – Ajo ka qenë duke punuar prej vitesh për të nxjerrë një material që t’ia kalonte edhe albumit “Back To Black”. Dhe tani, disa muaj pas vdekjes së saj, po planifikohet për t’u publikuar albumi i saj i fshehtë. Albumi i saj do të quhet “Luanesha Amy Winehouse: Thesaret e Fshehura” dhe do të përmbajë thesare të fshehura, që janë regjistrime origjinale të saj.

Njëra prej këngëve flet për tradhtinë ndaj ish burrit të saj Blake Fielder-Civil, dhe një tjetër është e regjistruar kur këngëtarja ishte nën ndikimin e drogës. Albumi përfshin gjithashtu një duet me Tony Bennett, këngën jazz “Body And Soul”.

Babai i saj 60 vjeçar Mitch, është shprehur për tabloidin anglez “The Sun” duke thënë: “Kur fillova të gërmoja brenda këtyre materialeve filloi të më mbahej fryma nga emocioni. Kam shpenzuar aq shumë kohë duke i shkuar Amyt nga pas dhe duke i thënë se çfarë gjeniu ajo ishte!”

Ai ka treguar se familja e tyre nuk do të kishte dhënë aprovimin për publikim të këtyre materialeve në qoftë se ai nuk do të kishte qenë në nivelin albumeve të saj më të hershëm, si ai “Frank” në 2003-shin dhe “Back To Black” në 2006-ën. Producentët e saj Salaam Remi dhe Mark Ronson, duke dëgjuar materialet e saj kanë thënë: “Besoj se materiali që ajo ka lënë ka për të jetuar ndër vite. Në muzikën e saj ajo ka hyrë me mish dhe me shpirt dhe ka për të frymëzuar një brez të tërë.”

Këngëtarja Amy Winehouse u gjet e vdekur në shtratin e saj, në apartamentin në Camden të Londrës, të shtunën, më 23 korrik të këtij viti. Javën e kaluar dolën rezultatet e inspektimit mjeko-ligjor, të cilat treguan se niveli i alkoolit të gjetur në gjakun e saj, ishte pesë herë më shumë se niveli i lejueshëm.
Albumi i saj pritet të dalë në shitje gjatë muajit dhjetor. Çdo e ardhur prej tij do të shkoj për fondacionin “Amy Winehouse Foundation”. (LajmeShqip.com)

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Përgatitet për publikim albumi i padëgjuar i Amy Winehouse Empty Re: Përgatitet për publikim albumi i padëgjuar i Amy Winehouse

Mesazh nga Anakonda Fri 1 Jun 2012 - 19:26

ja publikuan pasi vdiq,pse se ben nje gje te till kur ishte gjalle;apo keshtu bejn njerezit mbasi vdes te gjith te lavderojn,ndersa kur je gjall te ofendojne
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye