Winehouse në ankand
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Winehouse në ankand
Ankandet janë ndër eventet e preferuara për menaxheret e trashëgimisë të personave të famshëm, pasi ata ndërrrojnë jetë. E shuar pak muaj më parë, edhe këngëtarja Amy ëinehouse nuk i ka shpëtuar kësaj tendence.
Mediat raportojnë se fustani që ajo mban veshur në fotografinë e kopertinës së albumit “Back to Black” do të dalë në ankand.
Çmimi fillestar është 10 mijë paund, por raportohet se ai mund t’i kushtojë ndonjë koleksionisti apo fansi të saj për rreth 20 mijë paund.
Ankdandi do të mbahet në fund të këtij muaji dhe fustani për të cilin funte kur do të jetë në ankand në fund të muajit. Ai është dizenjuar nga stilistja tajlandeze Disaya, kur ishte një artiste relativisht e pa njohur dhe pikërisht këtë fustan ajo e përdori për ballinën e albumit të saj “Back To Black”.
Kerry Taylor, agjenti i shitjes në ankandet më të mëdha britanike e vlerësoi fustanin si 10 mijë deri në 20 mijë paund por me gjasë ai ka për për t’u shitur edhe më shumë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Winehouse në ankand
epo keshtu esht kur je i famshem ne ankand do dalesh
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vdes Amy Winehouse
» Amy Winehouse këndon e dehur në Beograd
» Vdekja e Amy Winehouse trondit botën
» Sot pritet rezultati i shkaktarit të vdekjes së Amy Winehouse
» Përgatitet për publikim albumi i padëgjuar i Amy Winehouse
» Amy Winehouse këndon e dehur në Beograd
» Vdekja e Amy Winehouse trondit botën
» Sot pritet rezultati i shkaktarit të vdekjes së Amy Winehouse
» Përgatitet për publikim albumi i padëgjuar i Amy Winehouse
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi