Sikur të fitonit 10 milion euro në llotari, a do e lenit punën që bëni menjëherë?!
+14
Andetta
Emona
Maksi
Arabela
T_o_n_i
dajti modh
CuN@BosS/
WebMaster
Durrsaku
Aяtємιѕα
EMI
Besa
Ariel
Poeti Dhimbjes
18 posters
Faqja 1 e 1
Sikur të fitonit 10 milion euro në llotari, a do e lenit punën që bëni menjëherë?!
Sikur të fitonit 10 milion euro në llotari, a do e lenit punën që bëni menjëherë
pa u menduar fare, thjesht për faktin se tashmë u bëtë pasanikë?!
pa u menduar fare, thjesht për faktin se tashmë u bëtë pasanikë?!
Re: Sikur të fitonit 10 milion euro në llotari, a do e lenit punën që bëni menjëherë?!
Jo...do vazhdoja perseri.
Re: Sikur të fitonit 10 milion euro në llotari, a do e lenit punën që bëni menjëherë?!
Apsolutisht jo,punoj se e kam pasion punen,edhe nese i ftiton ato para si do vazhdohet jeta pa pun kur nuk din ti menaxhosh ato para ndoshta sigurohet jetesa por nese nuk punon ato para nje dit do harxhohen .
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
jo nuk do t alo biznesin tim po do ti investoj te gjitha parat ne biznes
Vizitor- Vizitor
me vrap. do hapja biznesin tim personal, dhe do punesoja gjith personat qe njoh, shoqerin dhe ata qe kan me shume nevoje...shkurt do bohem vet ''pronare''
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
nje muaj fillimisht ndoshta e me shume do merja pushime nga puna tu gezohem parave e te mendoj si mund ti shfrytezoj e ku do shkoj te kaloj pushimet por punen sdo e lija se paraja leter esht sot e ke e neser jo...
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
do te punsoja anna te paren si drejtoresh sepse koj e merito
Vizitor- Vizitor
do hapja aktivitet timin por perseri do punoja se ndryshe nuk shtyhet koha
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
hahaha n'cuk Kushtrim sdo me shkonte sepse do me duhej te isha e ashper jo vetem ne fjale por e ne veprime per te perfituar respektin e rendesine e nga punonjesit :[LoL]: megjithate thnx
Tema thote cfare do beje ti nese fitoje lloton,do ndaloje punen apo te kunderten..?
Tema thote cfare do beje ti nese fitoje lloton,do ndaloje punen apo te kunderten..?
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
anna tema thot qka do majsh nese fiton ne loto 10.milion une nuk do ta lo punen time po do te punsoja ty sepse te besoj
Vizitor- Vizitor
Edhe une do e leja, punen qe bej dhe do te beja dicka me me shume vlere apo rendesi...
EMI shkruajti:me vrap. do hapja biznesin tim personal, dhe do punesoja gjith personat qe njoh, shoqerin dhe ata qe kan me shume nevoje...shkurt do bohem vet ''pronare''
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Patjeter ore hej zot spo me jepet rasti ne superenalloto se e luaj pernote po spoo fitoj gjo hahaha po ikim per lesh te gjithe hahaha
Ku mdalin 10 miljon euro mu [You must be registered and logged in to see this image.]
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
he se me dalin mua, ti investoj une mo, di mir me i menaxhu.....mi le mua, vetem meri ti...Cun Boss shkruajti:Ku mdalin 10 miljon euro mu [You must be registered and logged in to see this image.]
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
nuk bie rrufeja ne hale .. por po te binta gjysmen do ja jepja EMIT dhe te binte rehat dhe kjo
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
hahahha epo do i ndajme bashke mo vetem fitoi ti , se une nuk kam fat fare asne llotari...se ne [97285;2] jo ejo....dajti modh shkruajti:nuk bie rrufeja ne hale .. por po te binta gjysmen do ja jepja EMIT dhe te binte rehat dhe kjo
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
hahahha epo do i ndajme bashke mo vetem fitoi ti , se une nuk kam fat fare asne llotari...se ne [97285;2] jo ejo....dajti modh shkruajti:nuk bie rrufeja ne hale .. por po te binta gjysmen do ja jepja EMIT dhe te binte rehat dhe kjo
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
e une kam fitu i llotari qe kam ardh ketej .............po provoje se nganjeher bie dhe ne hale rrufeja [You must be registered and logged in to see this image.]
Gjinia :
hahahha epo ekam provu mo, po mesaduket jam shume hale me rrfe pritese une mo, qe sme bie ajo llotaria shkret per qamet....dajti modh shkruajti:e une kam fitu i llotari qe kam ardh ketej .............po provoje se nganjeher bie dhe ne hale rrufeja [You must be registered and logged in to see this image.]
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
mi jep te dhenat se ta boj une prej ketej [You must be registered and logged in to see this image.]
Gjinia :
nuk bie rrufeja ne .....
po edhe nese bie prap tek ajo e imja nuk bie [You must be registered and logged in to see this image.]
po edhe nese bie prap tek ajo e imja nuk bie [You must be registered and logged in to see this image.]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Po svazhdove me punu...ikin ato te shkreta euro...
Jooo lal...jeten ne pleqeri e dua rehat...i kam frike vuajtjet ne pleqeri...
Jooo lal...jeten ne pleqeri e dua rehat...i kam frike vuajtjet ne pleqeri...
jo asesi nuk do t alo biznesin tim po do ti investoj ato 10.milione ne biznes
Vizitor- Vizitor
,,do i kushtohesha bamiresise besoj,,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
jo sdo ta lija perkundrazi do ivestoja ne kte pune edhe me teper qe te ngjiotesha edhe me lart
aq para ka per cdo gje mund te besh gjithcka por mjafton qe te jesh pronari i punes tende dhe te merresh me nje aktivitet
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Pse te le Punen,E bej per qef..dhe s'do ishte arsye e madhe te le...Ka mjaf gjera ne jete qe keto para do ishnin Investim i mire.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Andetta- I/e Regjistruar
- Postime : 972
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/11/2011
Jo...punen qe bej e adhuroj......ato lek do i perdorja per te ndihmu femijet e varfer..ose me ndertu nje shkolle ne shqiperi.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Jo,se leket do mbarohen nje dite,dhe kur te kem shkollen do te jem me mire.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
shkollen nuk e le,,por leket i dua,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Po te bejme llogarit e jetes ato nuk te dalin pa bere shaka nje pune e denj eshte me mire se 10 milion
Arian 123- Legjendë
- Vendbanimi : Hamburg
Postime : 2998
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/09/2012
Mosha : 50
Hobi : Tenis,Bowling,Sport.
mister.albania- I/e Përjashtuar
- Postime : 1079
Anëtarësuar : 15/10/2009
Jooo...se parate ikin shpejt sidomos kur ke kalamaj.
Similar topics
» Shqiptari që fitoi 43 milion euro por mori 70 euro (VIDEO)
» Arsenali ,12 milion Euro
» Qeveria e Kosoves, 1 milion euro për Shkodrën
» Si të bëni flokët sikur nëpër reklama!
» LSDM: Projekti “Shkupi 2014” do të kushtojë 200 milion euro
» Arsenali ,12 milion Euro
» Qeveria e Kosoves, 1 milion euro për Shkodrën
» Si të bëni flokët sikur nëpër reklama!
» LSDM: Projekti “Shkupi 2014” do të kushtojë 200 milion euro
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi