Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Aktivitet sensibilizues për luftën kundër kancerit të gjirit - vizita falas për të gjitha gratë pjesëmarrëse. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Aktivitet sensibilizues për luftën kundër kancerit të gjirit - vizita falas për të gjitha gratë pjesëmarrëse. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aktivitet sensibilizues për luftën kundër kancerit të gjirit - vizita falas për të gjitha gratë pjesëmarrëse.

2 posters

Shko poshtë

Aktivitet sensibilizues për luftën kundër kancerit të gjirit - vizita falas për të gjitha gratë pjesëmarrëse. Empty Aktivitet sensibilizues për luftën kundër kancerit të gjirit - vizita falas për të gjitha gratë pjesëmarrëse.

Mesazh nga Aяtємιѕα Thu 3 Nov 2011 - 5:16

Aktivitet sensibilizues për luftën kundër kancerit të gjirit - vizita falas për të gjitha gratë pjesëmarrëse. Aktivitet%20sensibilizues%20ndaj%20kancerit%20te%20girit_0“Kanceri i gjirit vret më pak, nëse zbulohet shpejt.” - ishte aktiviteti sensibilizues në luftën kundër kancerit të gjirit ku kanë marrë pjesë Zonja e Parë, Teuta Topi, kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli si edhe përfaqësues të Ambasadës Amer.

Sipas nje raporti të OBSH-së 1 në 9 gra, diagnostikohen me kancerin e gjirit në botë ndërkohë që në Shqipëri cdo vit humbin jetën 320 gra.

Ne fjalen e saj kryetaria e Kuvendit Topalli pohoi se "Sëmundja e kancerit nuk është më një sëmundje fatale. Përkundrazi, nëse secila prej zonjave, prej bijave, prej motrave, prej nënave bëjnë kujdes që në momentet e para të shkojnë tek mjeku, të bëjnë vetkontrollin, të bëjnë mamografinë ajo mund të kthehet në një sëmundje tërësisht të përballueshme dhe mbi të cilën ne mund të fitojmë".

Ndersa zonja e pare Teuta Topi vleresoi se, "gjitha grat kudo që ndodhen dhe në cfarë do pozicioni apo pozite, qyteti apo fshati duhet të jenë të vëmendshme ndaj cdo shenje që kjo sëmundje shfaq. Ndaj cdo shqëtësim dhe ti drejtohen mjekut pa hezituar"

Fundi i muajit ndërkombëtar të luftës kundër kancerit, ka mbledhur gra nga e gjithë shqiperia kane marre pjesë ne aktivitetin sensibilizues, ku dhe kanë marrë kontrolli falas te gjirit.

(RevistaShtypi.al)
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aktivitet sensibilizues për luftën kundër kancerit të gjirit - vizita falas për të gjitha gratë pjesëmarrëse. Empty Re: Aktivitet sensibilizues për luftën kundër kancerit të gjirit - vizita falas për të gjitha gratë pjesëmarrëse.

Mesazh nga Anakonda Mon 2 Apr 2012 - 17:23

nje gje te hajrit e paskan bo me ne fund
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time