4 ditë, mbi 500 000 klikime
2 posters
Faqja 1 e 1
4 ditë, mbi 500 000 klikime
Ardian Bujupi ka promovuar këngën e tij të fundit, “This is My Time” të shtunën e kaluar, përderisa është duke qëndruar në Kosovë, kurse ajo deri në këtë kohë është pritur mirë nga publiku.
Kënga e Ardianit, e punuar shumë mirë nga producentë gjermanë, ka bërë premierën të shtunën më 29 tetor, edhe pse klipin e kësaj kënge, Ardiani e kishte paralajmëruar në muajin gusht apo shtator.
Pavarësisht kësaj, kënga është pritur mirë nga adhuruesit e tij, sepse nga promovimi i këngës deri më tani, ajo është klikuar më shumë se 500 000 mijë herë.
Ndryshe, Ardiani ka paralajmëruar se do të bëjë muzikë edhe me producentë kosovarë.
Kënga e Ardianit, e punuar shumë mirë nga producentë gjermanë, ka bërë premierën të shtunën më 29 tetor, edhe pse klipin e kësaj kënge, Ardiani e kishte paralajmëruar në muajin gusht apo shtator.
Pavarësisht kësaj, kënga është pritur mirë nga adhuruesit e tij, sepse nga promovimi i këngës deri më tani, ajo është klikuar më shumë se 500 000 mijë herë.
Ndryshe, Ardiani ka paralajmëruar se do të bëjë muzikë edhe me producentë kosovarë.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: 4 ditë, mbi 500 000 klikime
do rruge te gjat me iu fut ksaj pune.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» “Suus” mbi 200.000 klikime në YouTube (video)
» “Të ka lali shpirt”, gati 12 milionë klikime
» Rona Nishliu, mbi 200 mijë klikime për "Suus"
» Youtube, ‘’luftë’’ e këngëtareve për klikime, kryeson Genta Ismajli me miliona
» Largohet nga Youtube klipi 'Rina, Rina' i NRG Band me 2 milionë klikime
» “Të ka lali shpirt”, gati 12 milionë klikime
» Rona Nishliu, mbi 200 mijë klikime për "Suus"
» Youtube, ‘’luftë’’ e këngëtareve për klikime, kryeson Genta Ismajli me miliona
» Largohet nga Youtube klipi 'Rina, Rina' i NRG Band me 2 milionë klikime
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi