Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo

3 posters

Shko poshtë

Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo Empty Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo

Mesazh nga Aяtємιѕα Mon 7 Nov 2011 - 12:48

Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo Slider_img3-300x300Fotografitë e fundit të pushimeve ose e makinës së re të sapoblerë, nuk do të ndihmojnë për të bërë miq të ri në “Facebook”.

Jo vetëm kaq, por një studim tregoi se do të sjellin efektin e anasjelltë, duke i larguar njerëzit dhe duke ngjallur një reagim negativ midis të panjohurve. Gjithashtu, u zbulua se nevojiten mesatarisht vetëm pesë minuta e gjysmë për të krijuar një ide mbi një person, pasi sheh profilin e tij.

Ky zbulim ishte befasues, duke patur parasysh që në një takim me një të porsanjohur, kërkohet dhjetë minuta bisedë për të formuar një opinion, pra dy herë më shumë.

Kërkimi u realizua prej kompanisë “Reputation 24/7”. Gjithashtu, sipas saj, thënia se nuk kam mendim ose nuk e gjykoj një njeri është gjithmonë një gënjeshtër. “Truri i njeriut funksionon në një mënyrë të tillë që nuk mund të mos formojë opinion”, shkruhej në raport.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo Empty Re: Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo

Mesazh nga Anakonda Fri 17 Feb 2012 - 22:11

Sa ka ecur shkenca ne ditet e sotme.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo Empty Re: Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo

Mesazh nga T_o_n_i Fri 17 Feb 2012 - 22:13

se di ...un kam shiku ca profile qe jan kshu 3/4 nudo e qe kan nga 1000 shoke e shoqe Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo 1644352394 kujt ti besojme tani
T_o_n_i
T_o_n_i
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 18036
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/05/2009

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi