Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo
3 posters
Faqja 1 e 1
Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo
Fotografitë e fundit të pushimeve ose e makinës së re të sapoblerë, nuk do të ndihmojnë për të bërë miq të ri në “Facebook”.
Jo vetëm kaq, por një studim tregoi se do të sjellin efektin e anasjelltë, duke i larguar njerëzit dhe duke ngjallur një reagim negativ midis të panjohurve. Gjithashtu, u zbulua se nevojiten mesatarisht vetëm pesë minuta e gjysmë për të krijuar një ide mbi një person, pasi sheh profilin e tij.
Ky zbulim ishte befasues, duke patur parasysh që në një takim me një të porsanjohur, kërkohet dhjetë minuta bisedë për të formuar një opinion, pra dy herë më shumë.
Kërkimi u realizua prej kompanisë “Reputation 24/7”. Gjithashtu, sipas saj, thënia se nuk kam mendim ose nuk e gjykoj një njeri është gjithmonë një gënjeshtër. “Truri i njeriut funksionon në një mënyrë të tillë që nuk mund të mos formojë opinion”, shkruhej në raport.
Jo vetëm kaq, por një studim tregoi se do të sjellin efektin e anasjelltë, duke i larguar njerëzit dhe duke ngjallur një reagim negativ midis të panjohurve. Gjithashtu, u zbulua se nevojiten mesatarisht vetëm pesë minuta e gjysmë për të krijuar një ide mbi një person, pasi sheh profilin e tij.
Ky zbulim ishte befasues, duke patur parasysh që në një takim me një të porsanjohur, kërkohet dhjetë minuta bisedë për të formuar një opinion, pra dy herë më shumë.
Kërkimi u realizua prej kompanisë “Reputation 24/7”. Gjithashtu, sipas saj, thënia se nuk kam mendim ose nuk e gjykoj një njeri është gjithmonë një gënjeshtër. “Truri i njeriut funksionon në një mënyrë të tillë që nuk mund të mos formojë opinion”, shkruhej në raport.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo
Sa ka ecur shkenca ne ditet e sotme.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Re: Miqtë në Facebook nuk fitohen me rroba banjo
se di ...un kam shiku ca profile qe jan kshu 3/4 nudo e qe kan nga 1000 shoke e shoqe kujt ti besojme tani
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Similar topics
» 10 këshilla për të mos mërzitur miqtë në Facebook
» Kampionati botëror i pokerit, fitohen 8 milion
» Bikini te ndryshme Per Plazh
» Miqte e shtirur
» Vajza që ka frikë të shkojë në banjo
» Kampionati botëror i pokerit, fitohen 8 milion