Testi i ADN-së do ta vërtetojë nëse Bieber është baba i fëmijës
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Testi i ADN-së do ta vërtetojë nëse Bieber është baba i fëmijës
Sensacioni i të rinjve, Justin Bieber, do ta bëjë testin e ADN-së për të larguar dyshimin se është babai i fëmijës, të cilin e ka lindur 20-vjeçarja Mariah Yeater.
Sipas TMZ, Bieber do ta bëjë testin pas dy javësh, ndërsa ai planifikon ta padisë 20-vjeçaren nëse del se nuk është babai i fëmijës së saj.
Këngëtari ka thënë se dëshiron që t’i japë fund këtij skandali, prandaj u ka kërkuar avokatëve të tij që të kontaktojnë avokatët e Yeater për të marrë vendimin rreth laboratorit, i cili do ta bëjë testin.
Mariah Yeater ka deklaruar se ka pasur marrëdhënie seksuale me Bieber në vjeshtën e vitit 2010 në Los Angeles dhe se ai është babai i djalit të saj, Tristyn, që ka lindur para tre muajsh.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Testi i ADN-së do ta vërtetojë nëse Bieber është baba i fëmijës
pash zoten si ja fusin kot;flasin pa lidhje,me qen ky baba i nje femije;njeher asaj vajza si nuk i vjen turp qe te thot se ka nje femij nga ky legeni
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» 36-vjeçari i virgjër është baba i 14 fëmijëve
» Femija eshte shpirti, ndersa femija i femijes (nipi & mbesa) eshte shpirti i shpirtit...
» Si ta dini nëse trupi juaj është dehidruar
» Femrat: Mashkulli është më seksi, nëse gatuan
» I dashuri im eshte ne burg, nuk di nese duhet ta pres…
» Femija eshte shpirti, ndersa femija i femijes (nipi & mbesa) eshte shpirti i shpirtit...
» Si ta dini nëse trupi juaj është dehidruar
» Femrat: Mashkulli është më seksi, nëse gatuan
» I dashuri im eshte ne burg, nuk di nese duhet ta pres…
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi