Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Meshkujt dashurohen pas takimit të parë, femrat pas të gjashtit  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Meshkujt dashurohen pas takimit të parë, femrat pas të gjashtit  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Meshkujt dashurohen pas takimit të parë, femrat pas të gjashtit

2 posters

Shko poshtë

Meshkujt dashurohen pas takimit të parë, femrat pas të gjashtit  Empty Meshkujt dashurohen pas takimit të parë, femrat pas të gjashtit

Mesazh nga kasperi Mon 22 Aug 2011 - 9:39

Sipas një studimi më të ri, për dallim nga femrat, meshkujt kanë nevojë për shumë më pak kohë për t’u dashuruar.

‘Gjinia e fortë’ e fal zemrën pas një buzëqeshjeje të vetme, ndërsa as që kanë nevojë për të biseduar me partneren potenciale, ndërkohë që femrave iu duhet më shumë kohë.

Një nga pesë meshkuj të anketuar kanë thënë se janë dashuruar që në shikim të parë. Më shumë se gjysma e tyre kanë rënë në dashuri që në takimin e parë, ndërsa rreth tre të katërtat e meshkujve e kanë falur zemrën pas tri takimesh.

Për dallim nga meshkujt, vetëm një nga dhjetë femra e kanë përjetuar dashurinë në shikim të parë. Shumica e tyre as pas takimit të gjashtë nuk kanë mundur të vendosin nëse mashkulli me të cilin kanë dalë është personi i duhur.

Nga ana tjetër, pjesëtarët e të dyja gjinive janë pajtuar se e kanë pasur më të vështirë ta tejkalojnë dashurinë e parë. [You must be registered and logged in to see this image.]
kasperi
kasperi
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtine
Postime Postime : 19666
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi Hobi : trokitja ne dritare

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Meshkujt dashurohen pas takimit të parë, femrat pas të gjashtit  Empty Re: Meshkujt dashurohen pas takimit të parë, femrat pas të gjashtit

Mesazh nga Anakonda Fri 10 Feb 2012 - 18:49

Pasi jo te gjitha nuk jane mendjelehta.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time