Cristiano: Jemi para Barcelonës në renditje
3 posters
Faqja 1 e 1
Cristiano: Jemi para Barcelonës në renditje
Cristiano Ronaldo u shpreh se fakti që Real Madrid është para Barcelonës në renditjen e kampionatit spanjoll të futbollit motivon edhe më shumë atë dhe shokët e tij të ekipit.
“Është e rëndësishme të jesh para Barcelonës. Kjo gjë na motivon. E kemi nisur mirë kampionatin dhe duam të vazhdojmë kështu deri në fund për të luftuar për tre tituj: Ligë Kampionesh, kampionatin spanjoll dhe Kupën e Mbretit”, tha sulmuesi portugez gjatë prezantimit të linjës së tij të veshjeve në bashkëpunim me ‘Nike’.
“Ne po luajmë mirë dhe po fitojmë, të njëjtën gjë po bën edhe Barcelona. Duhet të luajmë edhe shumë ndeshje të tjera para se të vijë Klasikja. Nuk mendoj për hakmarje ndaj katalanasve, por për fitore në mënyrë që të arrijmë objektivat”, shtoi numri 7 madrilen.
Përsa i përket Topit të Artë FIFA, Cristiano Ronaldo u përgjigj shkurt: “Për momentin nuk më intereson fare.”
“Është e rëndësishme të jesh para Barcelonës. Kjo gjë na motivon. E kemi nisur mirë kampionatin dhe duam të vazhdojmë kështu deri në fund për të luftuar për tre tituj: Ligë Kampionesh, kampionatin spanjoll dhe Kupën e Mbretit”, tha sulmuesi portugez gjatë prezantimit të linjës së tij të veshjeve në bashkëpunim me ‘Nike’.
“Ne po luajmë mirë dhe po fitojmë, të njëjtën gjë po bën edhe Barcelona. Duhet të luajmë edhe shumë ndeshje të tjera para se të vijë Klasikja. Nuk mendoj për hakmarje ndaj katalanasve, por për fitore në mënyrë që të arrijmë objektivat”, shtoi numri 7 madrilen.
Përsa i përket Topit të Artë FIFA, Cristiano Ronaldo u përgjigj shkurt: “Për momentin nuk më intereson fare.”
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Cristiano: Jemi para Barcelonës në renditje
dhe vjet keshtu e nisi reali i madridit vetem se e paskan harruar qe kur keto kujtojne se jane ne formen me te mire barcelona e fut nje dajak dhe ia ul hunden
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Kur te bjere ngrica ne ferr do te jete Reali para FCB.BARCELONA
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Reali nuk krahesohet me ate qe ishte vjet mos harroni eshte super kete vit po thyen rekorde ..kete vit po i friksohet cdo skuader..do te jet nje ndeshje shum e veshtir e shtuna..une jam tifoz i relit cfar do qe te ndoth te dini qe murinjo me realin do te mar trofe patjeter kete vit kampionatin ose chempions...
Next- I/e Regjistruar
- Postime : 2536
Gjinia :
Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha : 36
te shohim njehere pastaj flasim
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Normale qe do duket te shtunen..por me then te drejten barca ka mar shum vrudh quhet ekpi me i mir ne bot por mos harrojm jo ne gjithra korave e momenteve po ...do t jet nje ndesje e veshtir..di te them qe edhe ense mundemi jemi ne vend te par sflaim kete vit do marim trofe..
Next- I/e Regjistruar
- Postime : 2536
Gjinia :
Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha : 36
Similar topics
» Babi nuk jemi më të bukura, ne jemi të djegura
» Cristiano Ronaldo !!!
» Ibrahimovic: Ndaj Barcelonës do të luaj edhe për prestigj
» Cristiano Ronaldo i jep fund beqarisë
» Ozil tifoz i Barcelonës
» Cristiano Ronaldo !!!