Meshkujt dashurohen tri here me shpejte se femrat
+5
Aяtємιѕα
Eriku
Arabela
kasperi
Emona
9 posters
Faqja 1 e 1
Meshkujt dashurohen tri here me shpejte se femrat
[You must be registered and logged in to see this image.]
Studimi i ri nga Universiteti i Pensilvanisë konfirmon se meshkujt bien në dashuri tri herë më shpejt se femrat. Femrat janë më pragmatike kur bëhet fjalë për dashuri, ndërsa fjalën të dua ju duhet më shumë kohë për ta thënë se sa që ju duhet meshkujve. Meshkujt shpesh pas takimit të parë e vendosin nëse ajo është e vërteta, ndërsa femrat bien në dashuri për një kohë më të gjatë, madje ju nevojiten disa muaj. Një e katërta e meshkujve që morën pjesë në këtë studim, thotë se ata besojnë në dashuri në shikim të parë dhe se mund të dallojnë partnerin e jetës së tyre në një moment të vetëm.
Rezultatet e anketës treguan se femrat kanë tendencë të konsultohen me familjen dhe miqtë para se të bien në dashuri. Për të rënë në dashuri mund t’ju marr kohë më e gjatë, një muaj apo më shumë. Në saktësisht të njëjtat rezultate erdhi edhe studimi i kryer në Britaninë e Madhe, ku konstatohet se femrat bien në dashuri më rrallë se sa meshkujt. Në fakt, shumica e femrave që morën pjesë në studim u përgjigjen se ato mund të dashurohen vetëm një herë në jetën e tyre.
Studimi i ri nga Universiteti i Pensilvanisë konfirmon se meshkujt bien në dashuri tri herë më shpejt se femrat. Femrat janë më pragmatike kur bëhet fjalë për dashuri, ndërsa fjalën të dua ju duhet më shumë kohë për ta thënë se sa që ju duhet meshkujve. Meshkujt shpesh pas takimit të parë e vendosin nëse ajo është e vërteta, ndërsa femrat bien në dashuri për një kohë më të gjatë, madje ju nevojiten disa muaj. Një e katërta e meshkujve që morën pjesë në këtë studim, thotë se ata besojnë në dashuri në shikim të parë dhe se mund të dallojnë partnerin e jetës së tyre në një moment të vetëm.
Rezultatet e anketës treguan se femrat kanë tendencë të konsultohen me familjen dhe miqtë para se të bien në dashuri. Për të rënë në dashuri mund t’ju marr kohë më e gjatë, një muaj apo më shumë. Në saktësisht të njëjtat rezultate erdhi edhe studimi i kryer në Britaninë e Madhe, ku konstatohet se femrat bien në dashuri më rrallë se sa meshkujt. Në fakt, shumica e femrave që morën pjesë në studim u përgjigjen se ato mund të dashurohen vetëm një herë në jetën e tyre.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Meshkujt dashurohen tri here me shpejte se femrat
femra veshtire dashurohet,por kur dashurohet fundoset e tera ska qe e shpeton
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
artikull interesant,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Jo moj kush e tha se besoj
Eriku- I/e Regjistruar
- Postime : 572
Gjinia :
Anëtarësuar : 24/10/2011
Mosha : 39
Mashkulli si gjuhetar qe eshte e ka nga natyra te gjuaje femra seshte e then te dashurohet me te patjeter,nuk e besoj por besoj se kur nje mashkull bie ne dashuri bie koke e kembe ndersa femra e ka nga natyra romantizmin e ndoshta po ta shikojme nga kjo ane dashurohet me shpesh se mashkulli vete..
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Kur bien meshkujt ne dashuri,i harxhojne tere leket siesi te bien ne sy te partneres,te shkretet nuk ia kane haberin dashurise se vertete.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
ehe e vertet celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Space- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne levizje
Postime : 1354
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/06/2011
Mosha : 34
Hobi : Informatika
ska te bej,,,ajo esh gje fizike,,ndjenja ndjehet se pari me zemer e koke,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Maksi shkruajti:neve na punojne me shpejt sensoret
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Similar topics
» Meshkujt dashurohen pas takimit të parë, femrat pas të gjashtit
» Femrat me te zonjat se meshkujt
» Meshkujt dhe femrat, ja cfarë i josh
» Çka i bashkon meshkujt dhe femrat?
» Si manipulojnë femrat me meshkujt!
» Femrat me te zonjat se meshkujt