Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lezhë, vdes 51-vjecari, pranga mjekut që e operoi  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Lezhë, vdes 51-vjecari, pranga mjekut që e operoi  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lezhë, vdes 51-vjecari, pranga mjekut që e operoi

Shko poshtë

Lezhë, vdes 51-vjecari, pranga mjekut që e operoi  Empty Lezhë, vdes 51-vjecari, pranga mjekut që e operoi

Mesazh nga Durrsaku Tue 22 Nov 2011 - 2:33

Lezhë, vdes 51-vjecari, pranga mjekut që e operoi  45881_4TIRANE- Arrestohet një tjetër mjek kirurg për mjekim të pakujdesshëm, por këtë herë rasti na vjen nga Lezha. Bëhet fjalë për mjekun Ndue Cupi 55-vjec, i cili është arrestuar nga policia e Lezhës mbrëmjen e djeshme, ndërkohë që gjykata kishte vendosur masën e sigurisë arrest me burg.

Burime nga spitali bëjnë te ditur se mjeku akuzohet për mjekim të 51-vjecarit Mark Ndoi, i cili ka humbur jetën 6 muaj më parë, pasi ishte operuar nga apandesiti. Mësohet se pacienti kishte humbur jetën një javë pas operimit, teksa po përgatitej për të dalë nga spitali, ai kishte pësuar trombozë, gjë që i ka shkaktuar vdekjen.

Ky është rasi i dytë brenda pak ditësh që në pranga bien për të njëjtën akuzë, mjekët. Pak ditë më parë në Durrës u arrestuan 2 mjekë për vdekjen e volejbollistit Juxhin Guza.
(ma.ar/News24/BalkanWeb)
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Mbrapsht në krye Shko poshtë