Cruz s’di të gatuajë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Cruz s’di të gatuajë
Pas rolit në filmat “Volver” dhe “Erëza e dashurisë”, mund të mendohet se aktorja spanjolle Penelope Cruz është një kuzhiniere e shkathët, por në realitet është krejtësisht ndryshe.
22 nëntor 2011
Kohë më parë aktorja ka theksuar se i është dukur zbavitëse ta shikojë veten në film, duke përgatitur ushqim si të ishte një kuzhiniere me përvojë, pasi në jetën e përditshme ajo nuk është aspak e tillë.
“Nuk gatuaj. Di të përgatis ndonjë gjellë spanjolle, por jam larg kuzhinieres së vërtetë”, ka thënë bukuroshja spanjolle.
22 nëntor 2011
Kohë më parë aktorja ka theksuar se i është dukur zbavitëse ta shikojë veten në film, duke përgatitur ushqim si të ishte një kuzhiniere me përvojë, pasi në jetën e përditshme ajo nuk është aspak e tillë.
“Nuk gatuaj. Di të përgatis ndonjë gjellë spanjolle, por jam larg kuzhinieres së vërtetë”, ka thënë bukuroshja spanjolle.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Cruz s’di të gatuajë
e shkreta,ishalla te bjen naj burre qe ia thot gatimit se perndryshe ngordhet te dy urie
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Penelope Cruz dhe Javier Bardem, bashkë edhe në një film
» Në lidhje me Taio Cruz-in
» Lëndohet sërish Roque Santa Cruz
» Santa Cruz drejt West Hamit?
» Penelope Cruz dhe Javier Bardem, pushime në Spanjë
» Në lidhje me Taio Cruz-in
» Lëndohet sërish Roque Santa Cruz
» Santa Cruz drejt West Hamit?
» Penelope Cruz dhe Javier Bardem, pushime në Spanjë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi