Çiftet e famshme, gruaja më e vjetër se mashkulli
5 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Çiftet e famshme, gruaja më e vjetër se mashkulli
Nëse më herët aktorët e vjetër ose këngëtarët përfundonin me modele më të re e cila mezi ka 18 vjet , sot gratë nuk e kanë më ndryshe. Gjithnjë ka më shumë aktoret ose këngëtaret që dalin me djem më të rinj, të cilët mund lirisht të jenë bashkë me fëmijët e tyre. Por kush nuk kishte dashur të dashur si Demi Moore ose Madona. Mirë është fakti që gratë filluan të tregojnë fuqi seksuale edhe në vitet më madhore. Andaj themi se janë për përshëndetje lidhjet në vijim.
Madona dhe Jesus Lus
Të gjithë ishin të befasuar kur shumë shpejtë pas divorcit, këngëtarja u paraqit me modelin nga Brazilit i cili ka vetë 22 vite. Një kohë spekulohej se shumë shpejtë planifikojnë martesë, por deri më tani asgjë nga plani. Edhe krahas dallimit në moshë, çifti shumë mirë funksionon, posaçërisht kur ishin dalë një herë me fëmijët e Madonës.
Mariah Carey dhe Nick Cannon
Maria e cila ka 38 vite dhe Nik me vetëm 27 vite u martuan në Bahama duke pohuar se janë të krijuar njëri për tjetrin. Këngëtarja e famshme deklaron se e ka gjetur shpirtin binjak, përderisa ai thotë se asnjëherë më parë nuk ka pasur mundësinë të njoftoj njeri me shpirt më të mirë. Çifti tani ka dy binjakë, djalë dhe vajzë, dhe kanë martesë të lumtur.
Mira Sorvino dhe Chris Backus
Ky çift u martua në vitin 2004 në ishullin Kapri . Edhe pse ajo është 14 vite më e moshuar se ai, gjithsesi ajo nuk ishte arsye që ky çift të mos mbijetojë edhe të jetë ndalesë për të dy të krijojnë familje dhe të jenë të lumtur.
Ivana Trump dhe Rosano Rubicondi
59 vjeçarja Ivana dhe Rosano vetëm 24 vjeçar, vendosën që dëshirojnë të martohen në vitin 2008. Është e pakuptueshme madje edhe bizare, por ja çifti mori vendimin duke e realizuar martesën e tyre në njërën prej pronave të ish bashkëshortit të Ivanës, Donald Trupm. Zhurnal-Ks.com
Madona dhe Jesus Lus
Të gjithë ishin të befasuar kur shumë shpejtë pas divorcit, këngëtarja u paraqit me modelin nga Brazilit i cili ka vetë 22 vite. Një kohë spekulohej se shumë shpejtë planifikojnë martesë, por deri më tani asgjë nga plani. Edhe krahas dallimit në moshë, çifti shumë mirë funksionon, posaçërisht kur ishin dalë një herë me fëmijët e Madonës.
Mariah Carey dhe Nick Cannon
Maria e cila ka 38 vite dhe Nik me vetëm 27 vite u martuan në Bahama duke pohuar se janë të krijuar njëri për tjetrin. Këngëtarja e famshme deklaron se e ka gjetur shpirtin binjak, përderisa ai thotë se asnjëherë më parë nuk ka pasur mundësinë të njoftoj njeri me shpirt më të mirë. Çifti tani ka dy binjakë, djalë dhe vajzë, dhe kanë martesë të lumtur.
Mira Sorvino dhe Chris Backus
Ky çift u martua në vitin 2004 në ishullin Kapri . Edhe pse ajo është 14 vite më e moshuar se ai, gjithsesi ajo nuk ishte arsye që ky çift të mos mbijetojë edhe të jetë ndalesë për të dy të krijojnë familje dhe të jenë të lumtur.
Ivana Trump dhe Rosano Rubicondi
59 vjeçarja Ivana dhe Rosano vetëm 24 vjeçar, vendosën që dëshirojnë të martohen në vitin 2008. Është e pakuptueshme madje edhe bizare, por ja çifti mori vendimin duke e realizuar martesën e tyre në njërën prej pronave të ish bashkëshortit të Ivanës, Donald Trupm. Zhurnal-Ks.com
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Çiftet e famshme, gruaja më e vjetër se mashkulli
nuk e kuptoj se si puqen ne mendime e te tjera,,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
GJino rritu te kapesh kokrren e fikut
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
qomilo te kom fiksim.....dajti modh shkruajti:GJino rritu te kapesh kokrren e fikut
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
hajde mi Sumtilde se u bo keheEMI shkruajti:qomilo te kom fiksim.....dajti modh shkruajti:GJino rritu te kapesh kokrren e fikut
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
he pra se edhe une per ty hyra sonte, se u beme per malle...hajde mer ta pime nje... :429293: :429293: ...gezuar...
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
sa budallenjsh qe jan bo keto njerezit ne ditet e sotme,ec e kuptoji njerezit ne ditet e sotme
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vdes gruaja më e vjetër në botë
» Gruaja me e vjeter ne bote jeton ne Gjeorgji
» Gruaja kërkon besnikëri, mashkulli bukuri
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Çiftet pas 6 vjetesh...
» Gruaja me e vjeter ne bote jeton ne Gjeorgji
» Gruaja kërkon besnikëri, mashkulli bukuri
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Çiftet pas 6 vjetesh...
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi