Gruaja kërkon besnikëri, mashkulli bukuri
+7
Poeti Dhimbjes
Єямєℓiиdå
LaDescarada
BlEro25
Arabela
Durrsaku
WebMaster
11 posters
Faqja 1 e 1
Gruaja kërkon besnikëri, mashkulli bukuri
Gjinia e bukur, femrat, te meshkujt më shumë kërkon besnikëri, komunikim dhe sinqeritet, ndërsa për meshkujt më e rëndësishme është pamja e jashtme e partneres së tyre, tregojnë hulumtimet e fundit shkencore.
Mendimi juaj cili eshte
Mendimi juaj cili eshte
Re: Gruaja kërkon besnikëri, mashkulli bukuri
edhe mashkulli kerkon dashuri po nuk e gjeti te gruaja do ta kerkoje diku tjeter
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
hic nuk jam dakord,,,meshkujt kerkojne po ashtu besnikeri,zgjuarsi e shume e shume te tjera cilesi,dhe nuk pelqejne te behen femrat te bukura shume qesh qesh qesh :lol!:Klea@Love shkruajti:Gjinia e bukur, femrat, te meshkujt më shumë kërkon besnikëri, komunikim dhe sinqeritet, ndërsa për meshkujt më e rëndësishme është pamja e jashtme e partneres së tyre, tregojnë hulumtimet e fundit shkencore.
Mendimi juaj cili eshte
spo shkruaj me gjate
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Cdo kush e deshiron besnikerine, nje nga virtytet me te cmuara qe ka njeriu. Bukuria eshte asgje
BlEro25- V.I.P Anëtarë
- Postime : 233
Gjinia :
Anëtarësuar : 06/03/2011
Mosha : 43
shumica e meshkujve e kerkon bukurin...nese ka bukuri atehere e kerkon dhe besnikerine
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
BlEro25 shkruajti:Cdo kush e deshiron besnikerine, nje nga virtytet me te cmuara qe ka njeriu. Bukuria eshte asgje
Pajtohem.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Une spajtohem aspak qe mashkulli kerkon bukuri. Sigurisht qe ka mjaft nga ata qe mund te kerkojn nje gje te tille tek femra, ashtu sikurse ka mjaft edhe nga ato tipa te femrave qe kerkojn vetem pasuri, tek mashkulli, pa marre parasysh se mundet te jete ne moshen e babait apo edhe gjyshit te tyre.
Nese flasim per nje njeri, qe njeh dhe rrespekton nderin dhe sederin e tij personal pike se pari, pastaj edhe gjera te tjera qe vijn ne radhe, mashkulli kerkon, besnikeri, dashuri, paqe dhe lumturi ne jeten e tij bashkeshortore dhe familjare...
Nese flasim per nje njeri, qe njeh dhe rrespekton nderin dhe sederin e tij personal pike se pari, pastaj edhe gjera te tjera qe vijn ne radhe, mashkulli kerkon, besnikeri, dashuri, paqe dhe lumturi ne jeten e tij bashkeshortore dhe familjare...
bukuria asht per nji moment dhe per nji cast qe mun te shikosh diku por ma vone shikohen gjanat e tjera si mencuria burrnia besnikeria dashnia po ashtu duhet dhe anasjelltas dhe pre grun
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
dhe kur nuk eshte dhe aq i bukur,,me veprimet qe ben,,sjelljen ,,tipin qe te terheq shume,,,ma merr mendja qevjen nje moment dhe te duket i bukuri botes qesh qesh
por kur shiko nganjehere ndonje cun shume te bukur dhe nga trute nuk psonis gje ,,te ik interesi dhe per bukurine qesh qesh
por kur shiko nganjehere ndonje cun shume te bukur dhe nga trute nuk psonis gje ,,te ik interesi dhe per bukurine qesh qesh
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
meshkujt nuk duan vec bukuri,duan ngrohtesi dhe besnikeri.Sa per bukuri i duan ata qe nuk kan mend ne koke.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Te dy palet kerkojne besnikeri...po per meshkujt gjithmone duhet me qen e bukur...ose me mire e kuruar mire ne pamje te jashtme se dihet qe meshkujt dashurojne me sy
Besnikrin duhet te jet e dy anshme,mund te jet e bukur po jo besnike....ndaj kujdes bukuris nuk ka vlere,Vlersone besnikrin me shum se bukurin.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Bukuria per nje nate...besnikeria per nje jete.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Hobi : Muzika, leximi & noti
Similar topics
» Çiftet e famshme, gruaja më e vjetër se mashkulli
» Gruaja kerkon babain e vajzes se saj pas 40 vitesh
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Bukuri vjeshtore
» mir se na erdhe i bukuri
» Gruaja kerkon babain e vajzes se saj pas 40 vitesh
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Bukuri vjeshtore
» mir se na erdhe i bukuri
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi