Bankat përgatiten për falimentin e Euros
3 posters
Faqja 1 e 1
Bankat përgatiten për falimentin e Euros
Bankat po përgatiten për skenarin më të keq: shpërbërjen e Eurozonës. Kështu shkruan gazeta amerikane New York Times.
Sipas NYT, pjesa më e madhe e bankave kanë gati planin që parashikon skenarin më të keq, atë të shpërbërjes së Eurozonës dhe “zhdukjes” së monedhës së përbashkët. Kriza e borxhit sovran të Gjermanisë, shkruan Neë York Times, ka trembur investitorët e fuqishëm dhe tregjet ndërkombëtare mbi qendrueshmërin financiare e ekonomike të vendit nga i cili të gjithë pop resin të shpëtojë monedhën e përbashkët.
Por nga ana e tyre, liderët europianë, e vecanërisht kancelarja gjermane, Angela Kriza Financiare
Italia në recesion, krizë në Belgjikë e Hungari
Bruksel, Rama takon Papandreun
Kriza, Eurozona në tatëpjetë
Merkel këmbëngul se nuk ka ardhur ende koha për të patur një plan B. Por pavarësisht thirrjes së Merkel, pikërisht plani B është ai që kanë gati bankat më të mëdha europiane, që mesa duket e shohin të ardhmen pa monedhën euro.
“Kriza financiare e eurozonës ka hyrë në një fazë tejet të rrezikshme. Nëse Banka Qendrore Europiane nuk ndërhyn, aty ku politikanët po dështojnë vazhdimisht, për të ndihmuar ekonomitë në nevojë të eurozonës, një shpërbërje dhe faliment i euros ka shumë gjasa të ndodhë”, thuhet në raportet e bankave si Merryll Lynch, Barclays Capital dhe Nomura.
top-channel.tv
Sipas NYT, pjesa më e madhe e bankave kanë gati planin që parashikon skenarin më të keq, atë të shpërbërjes së Eurozonës dhe “zhdukjes” së monedhës së përbashkët. Kriza e borxhit sovran të Gjermanisë, shkruan Neë York Times, ka trembur investitorët e fuqishëm dhe tregjet ndërkombëtare mbi qendrueshmërin financiare e ekonomike të vendit nga i cili të gjithë pop resin të shpëtojë monedhën e përbashkët.
Por nga ana e tyre, liderët europianë, e vecanërisht kancelarja gjermane, Angela Kriza Financiare
Italia në recesion, krizë në Belgjikë e Hungari
Bruksel, Rama takon Papandreun
Kriza, Eurozona në tatëpjetë
Merkel këmbëngul se nuk ka ardhur ende koha për të patur një plan B. Por pavarësisht thirrjes së Merkel, pikërisht plani B është ai që kanë gati bankat më të mëdha europiane, që mesa duket e shohin të ardhmen pa monedhën euro.
“Kriza financiare e eurozonës ka hyrë në një fazë tejet të rrezikshme. Nëse Banka Qendrore Europiane nuk ndërhyn, aty ku politikanët po dështojnë vazhdimisht, për të ndihmuar ekonomitë në nevojë të eurozonës, një shpërbërje dhe faliment i euros ka shumë gjasa të ndodhë”, thuhet në raportet e bankave si Merryll Lynch, Barclays Capital dhe Nomura.
top-channel.tv
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Bankat përgatiten për falimentin e Euros
na e merziten koken na e merziten,,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Oh iken opingat per. ........ Se opingat veshur na ngelen neve hahahahahahahah
duan ti ngrene cmimet prape ndaj duan ta heqin euron,,,Maksi shkruajti:Oh iken opingat per. ........ Se opingat veshur na ngelen neve hahahahahahahah
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Similar topics
» Fullani: Bankat të ulin tarifat e shërbimeve
» Serbët e veriut po përgatiten për luftë
» Kujtime nga bankat e shkolles
» Përgatiten 2 500 trupa për ndërhyrje në veri të Kosovës
» Qeveritë botërore përgatiten me shpejtësi të mirëpresin jashtëtokësorët!
» Serbët e veriut po përgatiten për luftë
» Kujtime nga bankat e shkolles
» Përgatiten 2 500 trupa për ndërhyrje në veri të Kosovës
» Qeveritë botërore përgatiten me shpejtësi të mirëpresin jashtëtokësorët!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi