Celësi i suksesit: të qeshurat
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Celësi i suksesit: të qeshurat
Seal, i martuar që në vitin 2005 me modelen Heidi Klum, tregon sekretin e lidhjes së tij të lumtur: zbavitja në momentet që kalon bashkë me bashkëshorten.
“Për arsye të punës kalojmë shumë kohë të ndarë, kështu që kur kemi kohë të rrimë bashkë e shfrytëzojmë në maksimum”, shprehet këngëtari, i cili thekson se ende ka një tërheqje të madhe ndaj Klum.
“Prioriteti ynë absolut është familja dhe bëjmë ç’është e mundur për tu zbavitur sa më shumë në shoqërinë e njëri-tjetrit dhe të fëmijëve tanë”, shton Seal.
Heidi Klum dhe Seal kanë 4 fëmijë (3 prej të cilëve së bashku, ndërsa vajza e madhe Leni është fryt i marrëdhënies së Klum me Flavio Briatore).
Këngëtari me ngjyrë është shprehur se ai dhe bashkëshortja e tij do të adoptojnë një fëmijë.
“Jam frymëzuar nga Sandra Bullock, e cila ka adoptuar një fëmijë dhe po e rrit vetë. Ajo i ka dhënë atij një mundësi të madhe dhe këtë gjë ai do e kuptojë kur të rritet. Është diçka e mrekullueshme. Kam folur me Heidi-n për adoptimin dhe kemi rënë dakord që do e ndërmarrim një hap të tillë, por nuk kemi venosur se kur”, tha Seal për revisten ‘Closer’
/www.top-channel.tv
“Për arsye të punës kalojmë shumë kohë të ndarë, kështu që kur kemi kohë të rrimë bashkë e shfrytëzojmë në maksimum”, shprehet këngëtari, i cili thekson se ende ka një tërheqje të madhe ndaj Klum.
“Prioriteti ynë absolut është familja dhe bëjmë ç’është e mundur për tu zbavitur sa më shumë në shoqërinë e njëri-tjetrit dhe të fëmijëve tanë”, shton Seal.
Heidi Klum dhe Seal kanë 4 fëmijë (3 prej të cilëve së bashku, ndërsa vajza e madhe Leni është fryt i marrëdhënies së Klum me Flavio Briatore).
Këngëtari me ngjyrë është shprehur se ai dhe bashkëshortja e tij do të adoptojnë një fëmijë.
“Jam frymëzuar nga Sandra Bullock, e cila ka adoptuar një fëmijë dhe po e rrit vetë. Ajo i ka dhënë atij një mundësi të madhe dhe këtë gjë ai do e kuptojë kur të rritet. Është diçka e mrekullueshme. Kam folur me Heidi-n për adoptimin dhe kemi rënë dakord që do e ndërmarrim një hap të tillë, por nuk kemi venosur se kur”, tha Seal për revisten ‘Closer’
/www.top-channel.tv
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Celësi i suksesit: të qeshurat
e tmerrshme te te puth nje zezak pfffffffffffff sa e shpifme
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Çelësi i lumturisë!
» Psikologjia e suksesit në jetë ....
» Deshtimi i hap rrugen suksesit
» Çelësi muzikor, triumfon Berkani
» Seksi i mengjesit, celesi per te ngjizur nje femije
» Psikologjia e suksesit në jetë ....
» Deshtimi i hap rrugen suksesit
» Çelësi muzikor, triumfon Berkani
» Seksi i mengjesit, celesi per te ngjizur nje femije
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi