Aksidentet në Veri, furgonat dalin nga rruga, 2 të vdekur
Faqja 1 e 1
Aksidentet në Veri, furgonat dalin nga rruga, 2 të vdekur
VERI- Përgjaken rrugët e veriut të vendit. Në orët e para të mëngjesit shënohen dy aksidente të ndryshme, si pasojë dy persona vdesin. SHKODËR-LEZHË Një aksident i rëndë me pasojë vdekjen e një personi ka ndodhur mëngjesin e sotëm në aksin rrugor Lezhë-Shkodër. Burime nga vendngjarja bëjnë me dije se një furgon me targa Shkodre ka dalë nga rruga, duke u përlpasur më murin rrethues të një godine. Si pasojë e aksidentit të rëndë ka humbur jetën pasagjeri i furgonit Ben Pepaj, ndërkohë që është plagosur drejtuesi i mjetit Agustin Vuçinaj. Personi i plagosur është dërguar menjëherë në spitalin e Lezhës pë mjekime, ndërkohë policia ka nisur hetimet për shkakun e aksidentit. Dyshohet se shkak i përplasjes së mjetit ka qenë shpejtësia e madhe me të cilin udhëtonte drejtuesi. MAT Ndërkohë në orët e para të mëngjesit të sotëm një tjetër aksdent i ka marrë jetën një 43-vjecëri, në Mat. Mësohet se viktima Vladimir Driçi po udhëtonte i vetëm në furgonin e tij në rrugën ë afërsi të komunës Lis të Matit, ku paptritur ka humbur drejtimin e mjetit. Furgoni ka dalë nga rruga dhe si pasojë ka humbur jetën drejtuesi i mjetit. (el.me/BalkanWeb) |
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Similar topics
» Një i vdekur dhe 10 të plagosur në protestën në veri të Mitrovicës
» Aksidentet, paguhet pak
» Të përgjysmojmë aksidentet në rrugë
» Shtohen aksidentet automobilistike
» 10 aksidentet rrugore më të çuditshme!
» Aksidentet, paguhet pak
» Të përgjysmojmë aksidentet në rrugë
» Shtohen aksidentet automobilistike
» 10 aksidentet rrugore më të çuditshme!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi