Vlore, sekuestrohet automjeti i vjedhur ne Itali
Faqja 1 e 1
Vlore, sekuestrohet automjeti i vjedhur ne Itali
VLORE- Policia e Vlorës bllokoi dhe sekuestroi një autoveturë që ishte vjedhur në Itali. Burime zyrtare të policisë lokale bënë të ditur se, automjeti u bllokua në kuadrin e operacionit “Vjeshtë 2011” gjatë një aksioni të uniformave blu.
“Në kuadër të planit operacional “Vjeshta 2011” për gjetjen dhe bllokimin e automjeteve të vjedhur jashtë shtetit dhe të trafikuara më pas në Shqipëri, nga Seksioni i Trafiqeve të Paligjshme është kapur automjeti tip AUDI A6 me targa CK 129 CH, i cili mbas verifikimeve të kryera ka rezultuar si i vjedhur jashtë shtetit në Itali në datë 24.08.2010”, saktësuan burimet e policisë. Në këto kushte, sipas tyre, u bë sekuestrimi i automjetit, ndërkohë që filloi procedimi penal në gjendje të lirë për pronarin e tij, shtetasin Qatip Hoxha, 45 vjeç, banor i qytetit të Vlorës.
Tre javë më parë, policia lokale bllokoi dhe sekuestroi një auoveturë luksoze që ishte vjedhur në Spanjë. Gjatë këtij viti, policia e Vlorës ka bllokuar dhe sekuestruar të paktën 17 autovetura të vjedhura në vende të ndryshme si, në Itali, Gjermani, Serbi, Bosnjë Hercegovinë etj.
(d.b/BalkanWeb)
“Në kuadër të planit operacional “Vjeshta 2011” për gjetjen dhe bllokimin e automjeteve të vjedhur jashtë shtetit dhe të trafikuara më pas në Shqipëri, nga Seksioni i Trafiqeve të Paligjshme është kapur automjeti tip AUDI A6 me targa CK 129 CH, i cili mbas verifikimeve të kryera ka rezultuar si i vjedhur jashtë shtetit në Itali në datë 24.08.2010”, saktësuan burimet e policisë. Në këto kushte, sipas tyre, u bë sekuestrimi i automjetit, ndërkohë që filloi procedimi penal në gjendje të lirë për pronarin e tij, shtetasin Qatip Hoxha, 45 vjeç, banor i qytetit të Vlorës.
Tre javë më parë, policia lokale bllokoi dhe sekuestroi një auoveturë luksoze që ishte vjedhur në Spanjë. Gjatë këtij viti, policia e Vlorës ka bllokuar dhe sekuestruar të paktën 17 autovetura të vjedhura në vende të ndryshme si, në Itali, Gjermani, Serbi, Bosnjë Hercegovinë etj.
(d.b/BalkanWeb)
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Vlore, sekuestrohet automjeti i vjedhur ne Itali
qeveri e qelbur arreston kot pronarin e makines duhet te kapin hajdutin se une skam mundesi te fus ne traget nje makine pa u rregulluar me kufirin italian pra qe andej fillon korrupsioni ose ka ardhur vete i zoti i makines dhe e ka sjelle ketu kur ka ikur ne itali e ka deklaruar te vjedhur, mire e ben RUSIA qe nqs hyn makina ne rusi nuk ta kthen mbrapsh
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Similar topics
» Vlorë, sekuestrohet një Ferrari e vjedhur në Itali
» Vlorë, digjet automjeti i një efektivi policie, zjarri i qëllimshëm
» Vlorë, sekuestrohet skafi, ndalohet shtetasi grek
» Afganistan, automjeti shkel bomben, 6 te vdekur