Joga me instruktor nudo ndau Kardashian-Humpries
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Joga me instruktor nudo ndau Kardashian-Humpries
“Zbardhet misteri” i ndarjes blitz të Kim Kardashian me baskebollistin, Kris Humpries. Tabloidi britanik “DailyMail” shkruan se ishin sesionet e jogas me instruktor mashkull nudo që frekuentonte Kim, ato që cuan në zënkën e ciftit, vetëm disa dhjetra orë pas ceremonisë martesore.
Krisja në marrëdhënien e ciftit ka ndodhur në një hotel të Nju Jorkut, ku bashkë me ta jetonte edhe motra e Kim, Kourtney. Kris është tronditur kur ka parë në dhomën e hotelit të prenotuar nga ai dhe Kim, instruktorin jogës krejtësisht nudo që po u jepte leksione motrës së Kim dhe dy mikeshave të tjera të familjes Kardashian.
“Kjo është e shpifur, kjo është shtëpia ime! Është mungesë respekti!”, mësohet të ketë thënë Kris duke i kërkuar më pas Kimit që të largonte motrën e saj, madje duke dalë edhe vullnetar që t’i paguante një dhomë tjetër Kourtney-t në një tjetër kat.
Kim është munduar ta qetësojë Kris, duke thënë se s’kishte asgjë për t’u shqetësuar dhe se bëhej fjalë për një kurs joge. Ajo ka shkuar më tej duke iu bashkuar grupit të jogës nën leksionet e instruktorit nudo.
Kjo mesa duket ka tronditur edhe më tej Kris, i cili i ka thënë Kimit se kjo mënyrë jetesë do ndikonte në formën e tij sportive, pasi e pengonte të stërvitej. Këtu ai ka vendosur të rikthehet në Minesota për të vazhduar me jetën e tij të mëparshme, ndërsa Kim nuk është munduar ta ndalë atë
top-channel.tv
Krisja në marrëdhënien e ciftit ka ndodhur në një hotel të Nju Jorkut, ku bashkë me ta jetonte edhe motra e Kim, Kourtney. Kris është tronditur kur ka parë në dhomën e hotelit të prenotuar nga ai dhe Kim, instruktorin jogës krejtësisht nudo që po u jepte leksione motrës së Kim dhe dy mikeshave të tjera të familjes Kardashian.
“Kjo është e shpifur, kjo është shtëpia ime! Është mungesë respekti!”, mësohet të ketë thënë Kris duke i kërkuar më pas Kimit që të largonte motrën e saj, madje duke dalë edhe vullnetar që t’i paguante një dhomë tjetër Kourtney-t në një tjetër kat.
Kim është munduar ta qetësojë Kris, duke thënë se s’kishte asgjë për t’u shqetësuar dhe se bëhej fjalë për një kurs joge. Ajo ka shkuar më tej duke iu bashkuar grupit të jogës nën leksionet e instruktorit nudo.
Kjo mesa duket ka tronditur edhe më tej Kris, i cili i ka thënë Kimit se kjo mënyrë jetesë do ndikonte në formën e tij sportive, pasi e pengonte të stërvitej. Këtu ai ka vendosur të rikthehet në Minesota për të vazhduar me jetën e tij të mëparshme, ndërsa Kim nuk është munduar ta ndalë atë
top-channel.tv
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Joga me instruktor nudo ndau Kardashian-Humpries
se ka problem KIMI se nga nudo vjen legenia
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Joga me instruktor nudo ndau Kardashian-Humpries
e tmerrshme epo spaskan pas faj qe qenkan ndare
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Me joga kundër burgut
» Shpërthen” Joana: Anaidi hipokrit, u shit për 35 milionë, na ndau e ëma
» Udhëtimi që ndau tragjikisht Armand Halilagën dhe Besjana Xhenetin
» Kim Kardashian pa make-up
» Kim Kardashian eksperimenton
» Shpërthen” Joana: Anaidi hipokrit, u shit për 35 milionë, na ndau e ëma
» Udhëtimi që ndau tragjikisht Armand Halilagën dhe Besjana Xhenetin
» Kim Kardashian pa make-up
» Kim Kardashian eksperimenton
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi