Charlize Theron: Sa e lumtur jam për jetën e pasur që bëj
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Charlize Theron: Sa e lumtur jam për jetën e pasur që bëj
E pranon me lehtësinë më të madhe faktin se ndihet tepër e lumtur që është e famshme, me shumë fat dhe shumë para për të shpenzuar në portofolin e saj.
Charlize Theron për faqet e Gioia ka rrëfyer: “Kam një jetë të pasur dhe të lumtur, plot me gjëra të bukura. Fluturoj gjithmonë në klasin e parë dhe hotelet që zgjedh janë të shkëlqyer. Me pak fjalë mund të them se nuk kënaqem lehtë më gjërat e thjeshta”.
Aktorja në krahasim nga shumë personazhe të tjerë të famshëm televizivë dhe sidomos ata të Hollivudit ndryshon dhe këtë fakt ajo e pranon.
Ndaj aktorja e famshme ka pohuar: “Shumë persona kanë Ferrari apo dhe jaht, ndërsa unë nuk kam blerë asnjërën prej tyre pasi nuk e shoh si një diçka të nevojshme, pavarësisht se më pëlqen të bëj xhiro me të dyja. Nuk bëj të tilla blerje sepse nuk më pëlqen të jem e varur nga diçka e tillë”, pohon aktorja famozie.
Kurse më tej ajo shton: “Duhet të jesh i sinqertë me vetveten dhe të kuptosh se çfarë lloj jete dëshiron të bësh. Jo të gjithë duam të njëjtat gjëra dhe është pikërisht kjo çka e bën interesante këtë botë”,- përfundoi Charlize./zhurnal-ks/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Charlize Theron: Sa e lumtur jam për jetën e pasur që bëj
iii sa ylle eshte kjo... me pelq shume...
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Re: Charlize Theron: Sa e lumtur jam për jetën e pasur që bëj
e kush esht ai qe si ka qef parate(vec budallaqet si une)
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Charlize Theron e rraskapitur nga jeta
» Dita me e lumtur ne jeten time, ishte...
» Reynolds e Theron, mezi 2 muaj bashkë
» Rrezikon jetën për t’i shpëtuar jetën kalit
» Respektimi i rregullave te qarkullimit: respekt per jeten tende, respekt per jeten e te tjereve
» Dita me e lumtur ne jeten time, ishte...
» Reynolds e Theron, mezi 2 muaj bashkë
» Rrezikon jetën për t’i shpëtuar jetën kalit
» Respektimi i rregullave te qarkullimit: respekt per jeten tende, respekt per jeten e te tjereve
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi