Ja personazhet më tërheqës të 2011
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Ja personazhet më tërheqës të 2011
Që prej vitit 1993 gazetarja amerikane Barbara Walters bën klasifikimin e 10 personave më tërheqës të vitit 2011.
Në listë janë përfshire personazhe nga fusha të ndryshme, por mes tyre bie në sy Pippa Middleton, motra e vogël e dukeshës Kate, e cila vetëm 12 muaj më parë ishte thuajse e panjohur.
Lista do të bëhet zyrtare më 14 dhjetor, ndërkohë ju mund të shihni disa prej finalistëve, Motrat Kardashian, Donald Tramp, Katy Perry etj.
Në listë janë përfshire personazhe nga fusha të ndryshme, por mes tyre bie në sy Pippa Middleton, motra e vogël e dukeshës Kate, e cila vetëm 12 muaj më parë ishte thuajse e panjohur.
Lista do të bëhet zyrtare më 14 dhjetor, ndërkohë ju mund të shihni disa prej finalistëve, Motrat Kardashian, Donald Tramp, Katy Perry etj.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ja personazhet më tërheqës të 2011
te shohim keto karafilat e 2012 tashi
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Personazhet historike qe kane pasur ane te erreta ne personalitetin dhe karrieren e tyre
» Udhëtimet na bëjnë tërheqës dhe të zgjuar
» Cilët Meshkuj Janë Më Tërheqës Për Femrat?
» Ja 10 femrat më seksi të 2011
» Truket për një dekolte seksi dhe gjoks tërheqës
» Udhëtimet na bëjnë tërheqës dhe të zgjuar
» Cilët Meshkuj Janë Më Tërheqës Për Femrat?
» Ja 10 femrat më seksi të 2011
» Truket për një dekolte seksi dhe gjoks tërheqës
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi