Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Mbipesha shkakton 124 mijë raste të reja tumoresh në vit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
 Mbipesha shkakton 124 mijë raste të reja tumoresh në vit People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mbipesha shkakton 124 mijë raste të reja tumoresh në vit

2 posters

Shko poshtë

Mbipesha shkakton 124 mijë raste të reja tumoresh në vit Empty Mbipesha shkakton 124 mijë raste të reja tumoresh në vit

Mesazh nga Emona Fri 9 Dec 2011 - 1:38

Mjekët vazhdojnë të përsërisin se mbipesha apo obeziteti shton rrezikun e prekjes nga tumori. Këtë e konfirmon edhe një studim i prezantuar në Kongresin Evropian të Onkologjisë, i cili u mbajt para disa ditësh në Berlin.

Sipas Andrew Renehan të Universitetit të Mançesterit, të paktën 124.000 raste të reja kanceri janë shënuar në Evropë gjatë vitit 2008 dhe të gjitha këto raste janë
shkaktuar nga mbipesha.

Dhe shkak për këtë mbipeshë janë zakonet e të ngrënit: shumë ushqime me yndyra, të skuqura, të kripura, sallata pikante, shumë mish, pak fruta dhe perime. Dhe mbi të gjitha, shumë pak sport, sidomos të rinjtë dhe të moshuarit. /albeu.com/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbipesha shkakton 124 mijë raste të reja tumoresh në vit Empty Re: Mbipesha shkakton 124 mijë raste të reja tumoresh në vit

Mesazh nga Anakonda Sat 10 Dec 2011 - 19:27

Keto qe thua ti jane me se te verteta,por shume te rinj preferojne me mire te hane brumersa sesa te kryejne aktivitete sportive.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye