Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film
Cameron Diaz ka deklaruar më parë se bota ka mjaftueshëm njerëz dhe se asnjë femër nuk duhet ta ketë problem që të thotë se nuk dëshiron të lindë fëmijë.
Megjithatë, paradoksalisht, aktorja dukej me të vërtetë mirë shtatzanë, në filmin e saj të ri në xhirim “What to expect when you’re expecting”.
39-vjeçarja u shfaq në reklamën e re të filmit, në një bisedë me aktorin Mattheë Morrison, me një bark të dukshëm të fryrë, ndërsa në posterat e filmit, shtatzania e saj dukej edhe më qartë.
Cameron, e cila në film quhet Jules, luan rolin e një balerine që ngel shtatzanë pa e dashur. Jennifer Lopez, gjithashtu protagoniste në film, interpreton rolin e një gruaje të martuar, e cila e ka të vështirë që të ngelet shtatzanë dhe kërkon të birësojë një fëmijë./tch/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film
jarebi mbare me mbrae ket vit...e paskan gjet te gjithe me ngel me barre kta femrat mo..hjat po beht reht dhe kjo.... epo dhe ne jete do jete se shpejti se ket vit ka qen mbaresi per te gjitha grate....
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Re: Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film
thash se mos ne realitetmpaska qen vit i mbar per grate se ka faj emi
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Cameron Diaz, sërish beqare
» Diaz: Kam qarë për prerjen e flokëve
» Shtatzane ca do benit ?
» Cameron Diaz një londineze e re
» Nëna, shtatzanë me fëmijën e së bijës
» Diaz: Kam qarë për prerjen e flokëve
» Shtatzane ca do benit ?
» Cameron Diaz një londineze e re
» Nëna, shtatzanë me fëmijën e së bijës
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi