Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film

3 posters

Shko poshtë

Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film Empty Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film

Mesazh nga Emona Fri 9 Dec 2011 - 2:10

Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film Diaz-39

Cameron Diaz ka deklaruar më parë se bota ka mjaftueshëm njerëz dhe se asnjë femër nuk duhet ta ketë problem që të thotë se nuk dëshiron të lindë fëmijë.

Megjithatë, paradoksalisht, aktorja dukej me të vërtetë mirë shtatzanë, në filmin e saj të ri në xhirim “What to expect when you’re expecting”.

39-vjeçarja u shfaq në reklamën e re të filmit, në një bisedë me aktorin Mattheë Morrison, me një bark të dukshëm të fryrë, ndërsa në posterat e filmit, shtatzania e saj dukej edhe më qartë.

Cameron, e cila në film quhet Jules, luan rolin e një balerine që ngel shtatzanë pa e dashur. Jennifer Lopez, gjithashtu protagoniste në film, interpreton rolin e një gruaje të martuar, e cila e ka të vështirë që të ngelet shtatzanë dhe kërkon të birësojë një fëmijë.Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film Camerondiaz/tch/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film Empty Re: Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film

Mesazh nga EMI Fri 9 Dec 2011 - 2:12

jarebi mbare me mbrae ket vit...e paskan gjet te gjithe me ngel me barre kta femrat mo..hjat po beht reht dhe kjo.... [QeSh] [QeSh] [QeSh] epo dhe ne jete do jete se shpejti se ket vit ka qen mbaresi per te gjitha grate.... [QeSh] [QeSh]
EMI
EMI
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 9553
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi Hobi : Te iki larg..

Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film Empty Re: Diaz ngel shtatzanë… por vetëm në film

Mesazh nga Anakonda Fri 1 Jun 2012 - 17:29

thash se mos ne realitetmpaska qen vit i mbar per grate se ka faj emi
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi