Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Hip-hop koncertet, oferta kryesore për publikun kosovar People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Hip-hop koncertet, oferta kryesore për publikun kosovar People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hip-hop koncertet, oferta kryesore për publikun kosovar

Shko poshtë

Hip-hop koncertet, oferta kryesore për publikun kosovar Empty Hip-hop koncertet, oferta kryesore për publikun kosovar

Mesazh nga Emona Mon 12 Dec 2011 - 0:19

Hip-hop koncertet, oferta kryesore për publikun kosovar Rep-koncerte_1212110851_1

Prishtinë, 12 dhjetor - Një ditë pasi u shkundën me performancën e reperit amerikan “The Game”, adhuruesit e këtij zhanri muzikor morën edhe një tjetër lajm. DMX është hip-hop artisti i radhës që do të vizitojë Kosovën në janar. Ai do t’i bashkohet “kastës” së reperëve amerikanë që kanë performuar deri më tani para publikut kosovar. Busta Rhymes, Xzibit, Lloyd Banks e “The Game” janë reperët që shënuan maratonën e koncerteve të sivjetmë hip-hop në kryeqytet. Bashkë me “50 cent” më 2007 dhe “Snoop Dogg” më 2010, hip-hopi kryeson me koncerte në Kosovë.

“Troja” e “Jericho” qenë një kundërpërgjigje e tyre me koncertet që mbajnë gjallë “frymën” rockut. Për ta mposhtur dominimin e hip-hopit nuk mjaftoi as koncerti i grupit alternativ “Manu Chao” në prill të 2011-s .

Përcaktimin për të sjellë në Kosovë reperët më të kërkuar në botë, organizatorët e arsyetojnë me shijen e publikut. Në anën tjetër, njohës të muzikës thonë se duhet të ndërrohet kjo qasje dhe se organizimi i koncerteve të tilla nuk i kontriubon kulturës, por bëhet kryesisht për përfitime materiale./Koha.net/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi