Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
A do vërtet Taulanti një motër? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
A do vërtet Taulanti një motër? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A do vërtet Taulanti një motër?

2 posters

Shko poshtë

A do vërtet Taulanti një motër? Empty A do vërtet Taulanti një motër?

Mesazh nga Emona Mon 12 Dec 2011 - 2:43

A do vërtet Taulanti një motër? Femije-merzitur

Po vjen fëmija i dytë dhe jeni të frikësuar se si mund të reagojë fëmija juaj me motrën apo vëllanë e vogël?

Reagimi i fëmijëve ndaj bebes varet nga mosha, karakteri i fëmijës, por edhe nga sjellja juaj me ta.

Fëmija i parë ju ka pasur totalisht në dispozicion. Tani dikush do t’ju “marrë” kohën dhe dashurinë që ia jepnit atij, dhe kjo nuk është vetëm në imagjinatën e tij. Realisht ju duhet të kujdeseni më tepër për një bebe të vogël, për ta ushqyer, larë etj. Nëse harroni të kaloni kohë më vete me fëmijën e madh, sepse ju merr shumë kohë puna juaj, kujdesi për beben e vogël, jeni shumë të lodhur dhe të pagjumë, ai beson se shkak për këtë është bebja dhe atëherë reagon me zemërim dhe agresivitet.

Gjithashtu, nëse ju bëni ndryshime të rutinës së fëmijës së madh në këto momente, p.sh. nëse e regjisroni në kopsht ose e çoni atë të qëndrojë tek gjyshja sapo bebja lind, atëherë kemi të njëjtat reagime: inat, zemërim, agresivitet.

Kur dy fëmijët kanë një diferencë moshe 2-4 vjet, ata shfaqin më shumë rivalitet mes tyre. Kjo është e kuptueshme, pasi një bebe ka shumë nevojë për kujdes fizik (dhe jo vetëm), kurse fëmija 2.5 – 4 vjeç kalon një periudhë ku për të ka shumë rëndësi prania dhe vëmendja e prindërve. /albeu.com/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

A do vërtet Taulanti një motër? Empty Re: A do vërtet Taulanti një motër?

Mesazh nga Anakonda Wed 1 Feb 2012 - 4:03

Tashme Taulanti kerkon grua........
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time