Rosalinda Celentano: Une, e dashura e Monica Belluccit ne rini
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Rosalinda Celentano: Une, e dashura e Monica Belluccit ne rini
Rosalinda Celentano, një nga vajzat e të madhit Adriano, ka rrëfyer prapaskena të jetës së saj, që kanë lidhje me një aktore të famshme në botë si Monica Bellucci: “Kemi pasur një marrëdhënie dashurie në rini, por unë u tërhoqa, nga frika se do ta shihja të largohej për një mashkull... Megjithëse duhet të them se vuajta shumë për të. I kërkova të ndaleshim vetëm te puthjet. Por ishte më mirë kështu, megjithëse kur shihemi rastësisht, kemi ende diçka që na tërheq”. Ndër aktoret e mëdha italiane të joshura nga vajza 43-vjeçare e Celentanos është edhe Asia Argento: “Me atë vazhdojmë përkëdhelemi. Ajo më fut gjuhën në gojë dhe njerëzit na shohin të neveritur. Ajo frikësohet nga këto gjëra, sepse ka frikë nga dashuria”. Gjithashtu, Rosalinda ka treguar edhe se është ende e virgjër, gjë që i ka sjellë probleme në shëndet, ndërkohë që ka rrëfyer se do të kishte dashur ta humbiste virgjërinë me Mel Gibson. (Diva e Donna)
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Re: Rosalinda Celentano: Une, e dashura e Monica Belluccit ne rini
epo tashi nuk do u rrij goja disa njerezve pa e hapur te shkreten
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Sanremo, Çelentano E Morandi Prova Së Bashku
» Monica Bellucci Shkëlqen…Nudo!
» Monica Bellucci, mama seksi
» Rini artificiale
» Rini artificiale
» Monica Bellucci Shkëlqen…Nudo!
» Monica Bellucci, mama seksi
» Rini artificiale
» Rini artificiale
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi