Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mobiljet e shtëpisë ku ka vdekur Jackson, në shitje People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mobiljet e shtëpisë ku ka vdekur Jackson, në shitje People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mobiljet e shtëpisë ku ka vdekur Jackson, në shitje

2 posters

Shko poshtë

Mobiljet e shtëpisë ku ka vdekur Jackson, në shitje Empty Mobiljet e shtëpisë ku ka vdekur Jackson, në shitje

Mesazh nga Aяtємιѕα Wed 14 Dec 2011 - 11:27

Mobiljet e shtëpisë ku ka vdekur Jackson, në shitje 49383SHBA- Mobiljet e shtëpisë, në të cilën dhënë jetë ylli i pop-it Michael Jackson do të dalin së shpejti në ankand. Kjo është shtëpia madhështore në 100 Drive Carolwood në Los Angeles, e cila është marrë me qera nga Jackson për 100.000 $ në muaj dhe ku ylli i muzikës u gjend i vdekur 25 qershorin e vitit 2009.

Ankandi ka të bëjë me pjesë specifike të arredimit te pronës së Michael Jackson, saktësisht me rreth 500 mobilje të shtëpisë së tij.

Pjesë e këtij ankandi do jetë koka e krevatit stil viktorian, ku flinte Jekson (rreth 3-4000 dollarë), divani dhe kolltuqet në dhomën e projektimit (2-3 mijë dollarë) dhe kështu me radhë sic edhe një dollap në stilin viktorian, në të cilin është pikturuar artisti.

Me dëshirën e nënës së Jackson, krevati ku ka vdekur ylli i pop-it është tërhequr momentet e fundit nga ankandi, i cili është vendosur në datën 17 dhjetor.

(el.me/BalkanWeb)
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mobiljet e shtëpisë ku ka vdekur Jackson, në shitje Empty Re: Mobiljet e shtëpisë ku ka vdekur Jackson, në shitje

Mesazh nga Anakonda Tue 8 May 2012 - 4:54

tjkem un si blej.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time