Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Këshilla që mund t'jua dëmtojnë lidhjen People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Këshilla që mund t'jua dëmtojnë lidhjen People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Këshilla që mund t'jua dëmtojnë lidhjen

2 posters

Shko poshtë

Këshilla që mund t'jua dëmtojnë lidhjen Empty Këshilla që mund t'jua dëmtojnë lidhjen

Mesazh nga Emona Thu 15 Dec 2011 - 9:39

Këshilla që mund t'jua dëmtojnë lidhjen 46v9719

Familja dhe shoqëria mbushin kokën tuaj me këshilla për një lidhje të përsosur në dashuri? Nëse dëshironi ta shpëtoni lidhjen tuaj, harroni disa prej këtyre këshillave.

Shtireni person jo-inteligjent për ta ngritur egon e tij

Disa njerëz mendojnë se femra do të duhej të sillej më pak e mençur, se sa mashkulli për ta ngritur egon e tij. Kjo është njëra ndër këshillat më të padobishme dhe që gjithsesi duhet ta shmangni. Në fakt, meshkujt adhurojnë të impresionohen nga mençuria e femrës.

Gënjeni për të

mos i lënduar

Një këshillë pa lidhje si kjo shokët tuaj shpejt ua dhurojë. Por, mbani mend - fshehtësia e një suksesi për të pasur një dashuri të sinqertë janë, sinqeriteti dhe besnikëria. Pse të luani role të ndryshme, nëse me të vërtetë e dashuroni dikë, pse të mos ia thoni të gjitha të vërtetat.

Mos jini bashkë para se të martoheni

Ekziston një utopi pamend se jeta e përbashkët para martesës mund ta dëmtojë lidhjen tuaj. Në fakt, shumica e çifteve dhe ekspertëve theksojnë se jeta e përbashkët para martesës është një test, të cilin duhet t'ia vendosni vetes.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Këshilla që mund t'jua dëmtojnë lidhjen Empty Re: Këshilla që mund t'jua dëmtojnë lidhjen

Mesazh nga Anakonda Tue 13 Nov 2012 - 5:54

ehe jan shum tvereteta kto qe ke then ti
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time