Djali me ndikim në karrierën time
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Djali me ndikim në karrierën time
Aktorja Sandra Bullock ka thënë se djali i saj Louis ndikon shumë në punën e saj.
Fituesja e Oskarit – e cila adoptoi një bebe në janar të vitit 2010 – ka thënë se roli i saj si nënë ka bërë që ajo t’i përjetojë edhe karakteret e saj në dy filmat “Extremely Loud” dhe “Incredibly Close” dhe thotë se përvoja e të qenit nënë ka ndikuar edhe në karaktere.
“Kam luajtur rolin e nënës edhe më parë. Më pëlqen të kem fëmijë rrotull. Por, ardhja e Louis ka ndikuar që edhe këto karaktere t’i luaj në një mënyrë tjetër”, tha Bullock.
Fituesja e Oskarit – e cila adoptoi një bebe në janar të vitit 2010 – ka thënë se roli i saj si nënë ka bërë që ajo t’i përjetojë edhe karakteret e saj në dy filmat “Extremely Loud” dhe “Incredibly Close” dhe thotë se përvoja e të qenit nënë ka ndikuar edhe në karaktere.
“Kam luajtur rolin e nënës edhe më parë. Më pëlqen të kem fëmijë rrotull. Por, ardhja e Louis ka ndikuar që edhe këto karaktere t’i luaj në një mënyrë tjetër”, tha Bullock.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Djali me ndikim në karrierën time
e nenat kan pergjegjesi te medha ndaj femijeve
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Timberlake mendon për karrierën muzikorë
» Sa ka ndikim mosha dhe gjatesia ne lidhjen e nje çifti ?
» Dashurinë apo karrierën?!
» Ke do te zgjidhni dashurine apo karrieren?
» Femrat më pak tërheqëse zgjedhin karrierën?!
» Sa ka ndikim mosha dhe gjatesia ne lidhjen e nje çifti ?
» Dashurinë apo karrierën?!
» Ke do te zgjidhni dashurine apo karrieren?
» Femrat më pak tërheqëse zgjedhin karrierën?!
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi