Protesta nudo e vegjetarianes
3 posters
Faqja 1 e 1
Protesta nudo e vegjetarianes
Një aktiviste për të drejtat e kafshëve u zhvesh në qendër të Barcelonës, për të protestuar në një mënyrë krejt të veçantë për therrjen e kafshëve për mish.
E reja u vendos në një pjatë gjigante me garniturë, me qëllim që të ndërgjegjësonte njerëzit për brutalitetin e therrjes. Ajo qëndroi për disa orë në një shesh qëndror në Barcelonë, pavarësisht temperaturave të ulta.
Disa aktivistë të tjerë të së njëjtës organizatë, i qëndruan pranë duke mbajtur parrulla në dorë.
Spanja është një prej vendeve që i respekton më pak të drejtat e kafshëve. Praktika mesjetare e vrasjes së demave në luftë me toreadorët vazhdon të jetë shumë popullore në vendin iberak. Ndërsa kësaj praktike, aktivistë të shumtë kanë protestuar në të shkuarën.
E reja u vendos në një pjatë gjigante me garniturë, me qëllim që të ndërgjegjësonte njerëzit për brutalitetin e therrjes. Ajo qëndroi për disa orë në një shesh qëndror në Barcelonë, pavarësisht temperaturave të ulta.
Disa aktivistë të tjerë të së njëjtës organizatë, i qëndruan pranë duke mbajtur parrulla në dorë.
Spanja është një prej vendeve që i respekton më pak të drejtat e kafshëve. Praktika mesjetare e vrasjes së demave në luftë me toreadorët vazhdon të jetë shumë popullore në vendin iberak. Ndërsa kësaj praktike, aktivistë të shumtë kanë protestuar në të shkuarën.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Protesta nudo e vegjetarianes
Une kam dy gocat e xhajes tim qe jetojne ne Amerike dhe jane vegjetariane prej 11 vitesh.Nuk hane asgje qe eshte e perbere nga kafshet.
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
Re: Protesta nudo e vegjetarianes
kshu jom e un vegjetariane po sjom hutu me bo 1 veper tille
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717