Një linjë me stjuardesa transvestitë
4 posters
Faqja 1 e 1
Një linjë me stjuardesa transvestitë
Një linjë ajrore aziatike ka si asistente fluturimi transeksualë dhe tranvestitë, një mënyrë kjo që sipas “PC Airlines” i diferencon nga “konkurrenca”.
Fillimisht, kompania mendonte që të kishte një trupë të përbërë nga ndihmës-fluturimi meshkuj dhe femra, por pasi mori shumë aplikime punësimi kategoria e “ndërmjetme”, vendosi që nuk mund të kishte më mirë se të zgjidhte kandidatët që ishin “meshkuj dhe femra” në të njëjtin trup.
Katër tranvestitë dhe trans u punësuan nga më shumë se 100 aplikantë dhe ata formojnë të gjithë stafin që shërben në një avion. Midis ndihmësve të fluturimit vazhdojnë të mbizotërojnë personat që e kanë të qartë seksin e tyre. Në kompani janë të punësuar 19 stjuardesa dhe 7 stjuartë, por shumë e kënaqur nga performance e transave, “PC Airlines” është e vendosur të vazhdojë të rektrutojë më shumë persona të kësaj kategorie.
Sipas kompanisë, procedura që ndjekin ata për përzgjedhjen e punonjësve duhet të shndërrohet në një model botëror, pasi është më efektivja për të luftuar diskriminimin seksual./tch/
Fillimisht, kompania mendonte që të kishte një trupë të përbërë nga ndihmës-fluturimi meshkuj dhe femra, por pasi mori shumë aplikime punësimi kategoria e “ndërmjetme”, vendosi që nuk mund të kishte më mirë se të zgjidhte kandidatët që ishin “meshkuj dhe femra” në të njëjtin trup.
Katër tranvestitë dhe trans u punësuan nga më shumë se 100 aplikantë dhe ata formojnë të gjithë stafin që shërben në një avion. Midis ndihmësve të fluturimit vazhdojnë të mbizotërojnë personat që e kanë të qartë seksin e tyre. Në kompani janë të punësuar 19 stjuardesa dhe 7 stjuartë, por shumë e kënaqur nga performance e transave, “PC Airlines” është e vendosur të vazhdojë të rektrutojë më shumë persona të kësaj kategorie.
Sipas kompanisë, procedura që ndjekin ata për përzgjedhjen e punonjësve duhet të shndërrohet në një model botëror, pasi është më efektivja për të luftuar diskriminimin seksual./tch/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Një linjë me stjuardesa transvestitë
Hej zot nuk po len gje pa bere vetem per perfitime!
Klio- Princeshë
- Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime : 4283
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha : 30
Hobi : NOTI&MUZIKA
e pra e dun lek tjert zonjushe sjon si un e si ti lol:xP
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
A mer mo se te shpifet me kta...sdua te jem raciste apo paragjykuese...por ma shpifin...nuk e shmang dot. Kam rastis ne disa vende kur kam qene me pushime...nuk di po i kam pas shume neveri.
Similar topics
» Kapet stjuardesa hajdute e “Air France”
» Stjuardesa ruse: A u rrëzua super- avioni? Hahaha
» “Sony”, linje e re portativesh
» Shqiptarët me linjë intime të veshjeve
» Pamela me linjë veshjesh të brendshme
» Stjuardesa ruse: A u rrëzua super- avioni? Hahaha
» “Sony”, linje e re portativesh
» Shqiptarët me linjë intime të veshjeve
» Pamela me linjë veshjesh të brendshme
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: