Apple fiton betejën me HTC
2 posters
Faqja 1 e 1
Apple fiton betejën me HTC
Firma tajvaneze HTC për prodhimin e telefonave ka humbur gjyqin me Apple për luftën mbi patentat. Komisioni Ndërkombëtar i Tregtisë në SHBA dha vendimin se HTC ka hyrë në njërën nga patentat e Apple.
Në këtë mënyrë, çdo telefon i prodhuar nga HTC që ka shkelur patentën e Apple nuk do të lejohet që të shitet në SHBA nga 19 prill i vitit 2012.
Apple ka nisur një betejë globale mbi të drejtën e patentave, ajo akuzon HTC se ka shkelur 10 patenta të saj. Gjithashtu Apple po dylufton edhe me Samsungun për të njëjtën gjë.
HTC është kompania e katërt më e madhe në botë sa u takon telefonave të zgjuar. /albeu.com/
Në këtë mënyrë, çdo telefon i prodhuar nga HTC që ka shkelur patentën e Apple nuk do të lejohet që të shitet në SHBA nga 19 prill i vitit 2012.
Apple ka nisur një betejë globale mbi të drejtën e patentave, ajo akuzon HTC se ka shkelur 10 patenta të saj. Gjithashtu Apple po dylufton edhe me Samsungun për të njëjtën gjë.
HTC është kompania e katërt më e madhe në botë sa u takon telefonave të zgjuar. /albeu.com/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Apple fiton betejën me HTC
Htc cel im qe mbaj si apple eshte
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42