Nenat qe punojne ndihen me te lumtura
2 posters
Faqja 1 e 1
Nenat qe punojne ndihen me te lumtura
Nenat qe punojne kane shendet me te mire dhe ndihen me te lumtura, ka treguar nje studim. Shkencetaret nga Universiteti i Karolines Veriore kane studiuar 1.300 femra ne periudhen prej 10 vjetesh. Rezultatet kane treguar qe nenat te cilat punojne jane shume me te lumtura, me pak te prira per depresion dhe kane shendet me te mire.
Ata po ashtu kane vertetuar qe per shendetin e nenes eshte me se miri te punohet gjysme orari pune. Do te ndihet me e dobishme, me e lumtur dhe do te jete me e shendetshme, dhe do te kete kohe per rritjen dhe kujdesin e femijeve.
“Ne te gjitha rastet kemi vertetuar qe per nenat definitivisht eshte me se miri te punohet gjysme orari pune,” ka deklaruar hulumtuesi kryesor, prof. Cheryl Buehler.
Nenat te cilat punojne gjysme orari te punes kane qene te perfshira njesoj ne aktivitetet e femijeve te tyre, rritjen dhe kujdesin per ta si edhe ato qe nuk punojne fare.
Prof. Cheryl Buehler ka shtuar se si ne kohen e krizes ekonomike, shumica e prinderve percaktohet per orar te gjate te punes, per shkak te frikes se mos mbesin pa pune dhe te ardhura.
Rezultatet e hulumtimit jane publikuar ne revisten “Journal of Family Psychology”.
Prandaj, nena te dashura, nese ne cfaredo menyre mund t’ia lejoni vetes punen me gjysme orari, gjithsesi bejeni kete. Do te ndiheni me te shendetshme, me te dobishme dhe me te lumtura.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Nenat qe punojne ndihen me te lumtura
e vertet esht sesa ato nenat e gjora qe vec rrijn gjith diten nshpi tu bo punt e shpis e tu zan dit per dit me burrin
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ku te punojne prinderit
» 10 Shtetet Ku Punojnë Më Pak Dhe Fitojnë Më Shumë
» Turqit punojnë më së shumti – danezët më së paku
» 10 vendet më të lumtura në botë (FOTO LAJM)
» Djemtë e Britney Spears do të punojnë në McDonalds!
» 10 Shtetet Ku Punojnë Më Pak Dhe Fitojnë Më Shumë
» Turqit punojnë më së shumti – danezët më së paku
» 10 vendet më të lumtura në botë (FOTO LAJM)
» Djemtë e Britney Spears do të punojnë në McDonalds!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi