Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Reality shok: Prezantuesit hane mish njeriu live ne tv People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Reality shok: Prezantuesit hane mish njeriu live ne tv People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reality shok: Prezantuesit hane mish njeriu live ne tv

2 posters

Shko poshtë

Reality shok: Prezantuesit hane mish njeriu live ne tv Empty Reality shok: Prezantuesit hane mish njeriu live ne tv

Mesazh nga Aяtємιѕα Thu 22 Dec 2011 - 9:03

Reality shok: Prezantuesit hane mish njeriu live ne tv Hane-mish-njeriuAMSTERDAM- “Proefkonijnen”, eshte nje nga programet me te suksesshem ne televizionin hollandez. Idea baze konsiston ne sfidimin e klisheve dhe tabuve te shoqerise.

Episodi i transmetuar disa dite me pare ishte fokusuar ne kanibalizem dhe te dy prezantuesit Danny Storm e Valerio Zeno, kane ngrene mish njeriu gjate transmetimit live.

Te dy per te mos patur probleme te asnje lloji kane rende dakord te hane njeri-tjetrin, ne Hollande si kudo tjeter, kanibalizmi eshte i ndaluar.

Nje kirurg ka vendosur te heqe nje cope mish nga barku i njerit dhe nje cope nga te ndenjurat e tjetrit. Mishi u fergua ne nje tigan dhe u sherbye me rolet e kunderta.

Padyshim qe spektakli ka ngritur me shume se nje debat pavaresisht se shume njerez nga shume ane kane ngritur dyshime mbi vertetesine e ngjarjes.

Nje nga prezantuesit u shpreh se:”Mishi i njeriut nuk eshte i keq, megjithese edhe me disa ereza me shume mund te permiresohet. Veshtiresia eshte per te pare nje mik, ndersa je duke ngrene nje cope nga ai”. Per momentin i vetmi qe rrezikon disa pasoja ligjore, eshte kirurgu.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Reality shok: Prezantuesit hane mish njeriu live ne tv Empty Re: Reality shok: Prezantuesit hane mish njeriu live ne tv

Mesazh nga Anakonda Fri 23 Mar 2012 - 18:41

sa e shpifur....................
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time