Çiljeta: Dashuria në distancë, shumë e mirë
2 posters
Faqja 1 e 1
Çiljeta: Dashuria në distancë, shumë e mirë
Çiljeta Xhilaga thotë se lidhja e saj në distancë me të dashurin Aleksandrin është një formë e përshtatshme për të, kjo pasi ajo ka më shumë kohë të merret me veten.
“Dashuria në distancë? Shumë mirë, distanca ka vështirësitë e veta sepse të merr malli, por them se kjo lidhje në distancë më ka bërë shumë mirë sepse kam shumë më tepër kohë për veten time, që të merrem me projektet e mia. Mendoj se fakti që e takoj një herë në muaj mjafton disi”.
“Unë tashmë po bëj një vit e gjysmë. S’e di si do vazhdojë, sepse Aleksandri i ka ndërtuar gjërat e veta atje, unë të miat këtu, por kur të vijë momenti për të ndërtuar diçka së bashku, do jetojmë së bashku në një njëjtin vend, dikush duhet të bëjë një sakrificë”, ka thënë Çiljeta gjatë një interviste për Standard.
“Dashuria në distancë? Shumë mirë, distanca ka vështirësitë e veta sepse të merr malli, por them se kjo lidhje në distancë më ka bërë shumë mirë sepse kam shumë më tepër kohë për veten time, që të merrem me projektet e mia. Mendoj se fakti që e takoj një herë në muaj mjafton disi”.
“Unë tashmë po bëj një vit e gjysmë. S’e di si do vazhdojë, sepse Aleksandri i ka ndërtuar gjërat e veta atje, unë të miat këtu, por kur të vijë momenti për të ndërtuar diçka së bashku, do jetojmë së bashku në një njëjtin vend, dikush duhet të bëjë një sakrificë”, ka thënë Çiljeta gjatë një interviste për Standard.
Re: Çiljeta: Dashuria në distancë, shumë e mirë
ty po te degjoj sepse dy te dashuruar vuajn kur jan ne distance.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Dashuria ka zëvendësues të mirë
» Te duash eshte me shume se dashuria.
» Dashuria në punë bën mirë për shpirtin dhe rrit performancën?
» Dashuria dhe tradhtia, duken larg, por janë shumë afër
» Te duash eshte me shume se dashuria.
» Dashuria në punë bën mirë për shpirtin dhe rrit performancën?
» Dashuria dhe tradhtia, duken larg, por janë shumë afër
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi