Përurohet statuja e parë e bronxtë për Jobs
2 posters
Faqja 1 e 1
Përurohet statuja e parë e bronxtë për Jobs
Një kompani kompiuterike në Hungari zbuloi statujën e parë prej bronxi të themeluesit të ndjerë të “Apple”, Steve Jobs.
56-vjeçari që ka sjellë risi të shumta në botën e teknologjisë u nda nga jeta më parë gjatë vitit pas një beteje të gjatë me një tumor në pankreas dhe “Graphisoft” vendosi ta nderojë për gjithçka që ai ka bërë duke i kushtuar memorialin.
Sipas kompanisë hungareze, ajo ka patur kontakte dhe është këshilluar nga Jobs që në themelimin e saj në vitet 1980, kur teknologjia kompiuterike ishte tërësisht e panjohur në Hungarinë e atëhershme komuniste.
””Apple” na ndihmoi me para dhe me ekspertë, në një kohë kur “Grapihisoft” ishte vetëm një kompani e vogël dhe me burime të kufizuara, e cila punonte në një klimë shumë të vështirë politike, në regjimin e atëhershëm komunist. Jobs është një prej personaliteteve më të mëdha të kohës moderne”, deklaroi një drejtues i firmës, në përurimin e statujës përpara punonjësve.
56-vjeçari që ka sjellë risi të shumta në botën e teknologjisë u nda nga jeta më parë gjatë vitit pas një beteje të gjatë me një tumor në pankreas dhe “Graphisoft” vendosi ta nderojë për gjithçka që ai ka bërë duke i kushtuar memorialin.
Sipas kompanisë hungareze, ajo ka patur kontakte dhe është këshilluar nga Jobs që në themelimin e saj në vitet 1980, kur teknologjia kompiuterike ishte tërësisht e panjohur në Hungarinë e atëhershme komuniste.
””Apple” na ndihmoi me para dhe me ekspertë, në një kohë kur “Grapihisoft” ishte vetëm një kompani e vogël dhe me burime të kufizuara, e cila punonte në një klimë shumë të vështirë politike, në regjimin e atëhershëm komunist. Jobs është një prej personaliteteve më të mëdha të kohës moderne”, deklaroi një drejtues i firmës, në përurimin e statujës përpara punonjësve.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Përurohet statuja e parë e bronxtë për Jobs
pse ky paska qen jobs-i famshem tashi qekam te njof si ftyre
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» TKOB, Arie nga Opera e parë shqiptare dhe dokumenti i parë i muzikës shqipe
» Seldi Qalliu ft. Mimoza Shkodra - Pare pare (Official Video)
» Me 8 maj përurohet Abetarja unike
» Statuja te pashpjegueshme
» Projekti “Hat Trik” perurohet fusha e Sarandes
» Seldi Qalliu ft. Mimoza Shkodra - Pare pare (Official Video)
» Me 8 maj përurohet Abetarja unike
» Statuja te pashpjegueshme
» Projekti “Hat Trik” perurohet fusha e Sarandes
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi