Bieber i dhuron makinë shokut të fëmijërisë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Bieber i dhuron makinë shokut të fëmijërisë
Këngëtari i shndërruar në një idhull për adoleshentët, Justin Bieber, nuk i harron rrënjët e tij përpara se të gjente famën. I kthyer në Kanada për të kaluar këto ditë festash me familjen, 17-vjeçari vendosi të shpenzonte një pjesë të pasurisë së tij prej 70 milion eurosh, për t’i bërë një dhuratë një prej miqve të tij më të mirë.
Këngëtari i dhuroi bashkëmoshatarit Ryan Butler, një makinë klasike, një Mustang sportiv të zbulueshëm, të prodhuar 17 vjet më parë.
Lajmin e bëri të ditur vetë Butler që publikoi makinën e tij të re në një rrjet social, ku shkruante: “Justin më bëri një dhuratë”.
Të dy djemtë u rritën së bashku në Ontorio dhe Ryan është një prej miqve të paktë të Bieber, të mbetur nga përpara se ai të bëhej një njeri i famshëm, duke nisur karrierën si këngëtar në moshën 13-vjeçare. /tch/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Bieber i dhuron makinë shokut të fëmijërisë
E paska be nje gje te hajrit me ne fund.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Filmat Tuaj te Preferuar te Femijerise
» Lojërat e fëmijëve – çelës i fëmijërisë së lumtur
» Kate zbulon shenjën kirurgjikale që nga koha e fëmijërisë
» Bieber në klub homoseksualësh
» Bieber po vuan
» Lojërat e fëmijëve – çelës i fëmijërisë së lumtur
» Kate zbulon shenjën kirurgjikale që nga koha e fëmijërisë
» Bieber në klub homoseksualësh
» Bieber po vuan
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi