I lë Kishës një Biletë Llotarie… Fituese
2 posters
Faqja 1 e 1
I lë Kishës një Biletë Llotarie… Fituese
Disa javë më parë, pas përfundimit të meshës së ditës së dielë, prifti i një kishe të vogël në Baltimora zbuloi se midis monedhave që kishin lënë besimtarët ishte edhe një biletë llotarie e tipit Gërvisht dhe Fito.
“Nuk e di mirë si funksionojnë këto gjëra dhe kërkova ndihmë për të parë nëse ishte fituese”, tha prifti 55-vjeçar.
Pasi nuk e ka kuptuar mirë në fillim nëse kishte fituar apo jo, prifti e ka dërguar biletën në selinë e Maryland Lottery ku ka verifikuar se bileta ishte fituese e 30 mijë dollarëve.
“Nuk e di se kush mund të ketë lënë biletën në donacionet për kishën. Këto para do të shpenzohen për mirëmbajtjen e kishës, por gjithashtu do të dhurojmë për nevojtarët sepse janë shumë të holla”, u shpreh prifti.
“Nuk e di mirë si funksionojnë këto gjëra dhe kërkova ndihmë për të parë nëse ishte fituese”, tha prifti 55-vjeçar.
Pasi nuk e ka kuptuar mirë në fillim nëse kishte fituar apo jo, prifti e ka dërguar biletën në selinë e Maryland Lottery ku ka verifikuar se bileta ishte fituese e 30 mijë dollarëve.
“Nuk e di se kush mund të ketë lënë biletën në donacionet për kishën. Këto para do të shpenzohen për mirëmbajtjen e kishës, por gjithashtu do të dhurojmë për nevojtarët sepse janë shumë të holla”, u shpreh prifti.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: I lë Kishës një Biletë Llotarie… Fituese
Cfare fati,te humbasesh shancin per te fituar.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gardiani i kishës më të shenjtë krishtere është mysliman
» Historia e kishes se laçit
» Thirrja e Kishës Katolike
» Samanta Karavella: Të gjithë më donin fituese