Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kur nuk dihet kush është nëna People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kur nuk dihet kush është nëna People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kur nuk dihet kush është nëna

2 posters

Shko poshtë

Kur nuk dihet kush është nëna Empty Kur nuk dihet kush është nëna

Mesazh nga Aяtємιѕα Wed 4 Jan 2012 - 12:25

Kur nuk dihet kush është nëna NenadyluftimPër të gjithë ata që thonë se është babai ai që nuk është gjithmonë i sigurt se njihet, mbërrin një kundërshembull nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Një çift lesbikesh është përfshirë në një betejë ligjore për të përcaktuar se cila është nëna e vërtetë e vajzës së tyre të vogël, pasi u ndanë disa muaj më parë.

Disa vite më parë, gratë vendosën të kishin një fëmijë. Në mënyrë që të përfshiheshin të dyja në procesin e lindjes, njëra dhuroi vezën, e cila u ngjiz në kushte laboratorike me lëndën e një mashkulli dhurues, i cili ka hequr dorë mbi çdo pretendim për fëmijën.

Megjithatë, pasi procesi u krye, veza e pllenuar u injektua në mitrën e partneres së dytë dhe u rrit e lind prej saj. Historia e rrallë e çiftit të lesbikeve, ka krijuar një situatë të sikletshme në gjykatën e Floridës, pasi nuk ka asnjë precedent të tillë të mëparshëm në drejtësi.

Për këtë arsye, vendimi pritet të jetë edhe më i rëndësishëm, pasi pritet të krijojë një precedent në mënyrat e gjykimit. Praktikisht, gjykata duhet të vendosë nëse e drejta e mëmësisë do t’i kalojë asaj që është në të vërtetë nëna e saj biologjike, pas nënës së dytë, që e mbajti në mitrën e saj.

Sikur të mos mjaftojë ngatërresa, situata është edhe më e koklavitur, për shkak të një vendimi të mëparshëm gjykate që i ka njohur të dyja gratë si nënë të vajzës.
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kur nuk dihet kush është nëna Empty Re: Kur nuk dihet kush është nëna

Mesazh nga Anakonda Thu 15 Nov 2012 - 6:49

qyqa none ca mkan ngju veshet
Anakonda