Gati 20% e njerëzve ëndërrojnë problemet në punë ..
3 posters
Faqja 1 e 1
Gati 20% e njerëzve ëndërrojnë problemet në punë ..
Njerëzit më së shpeshti ëndërrojnë shefin, kolegët dhe problemet e ndryshme në punë nëse janë nën stres të madh apo nëse atë ditë kanë pasur konflikt me ndonjërin prej kolegëve, vërteton hulumtimi britanik.
Stresi dhe të ngarkuarit me punë janë arsyeja pse shefat dhe konfliktet me ta paraqiten në ëndrrat tona, zbulon studimi i hotelit “Premier Inn” i kryer në 2000 njerëz.
Temat e lidhura me punën i ëndërrojmë më së shpeshti, madje edhe më shumë se personat e njohur dhe të famshëm. Gati 20 për qind e njerëzve rregullisht ëndërrojnë shefat e tyre. Çdo i treti ëndërron shefin dhe temat e lidhura me punë nëse është nën stres, ndërsa një e katërta e tyre ëndrrën kolegun nga puna nëse atë ditë janë ngatërruar rreth diçkaje. Rreth 20 për qind të tyre rregullisht ëndërrojnë për punën, veçanërisht nëse janë nën tension dhe stres, vërteton hulumtimi.
“Pavarësisht se a jemi të zgjuar apo flemë, problemet nga puna gjithsesi ndikojnë në ne. Nuk është çudi që ëndrrat për punën janë aq të shpeshta, sepse megjithatë më shumë kohë kalojmë atje se në shtëpi”, thekson ekspertja për ëndrra, Davina MacKail.
Njeriu mesatar ëndërron çdo natë, ndërsa rreth 52 për qind ngatërrohen nga ëndrrat, ndërsa 60 për qind e tyre dëshirojnë të dinë se çfarë domethënie kanë ato ëndrra.
Darius- V.I.P Anëtarë
- Postime : 11502
Gjinia :
Anëtarësuar : 25/08/2010
Re: Gati 20% e njerëzve ëndërrojnë problemet në punë ..
Sh e vertete me ndodh shpesh dhe ka raste qe cohem i trembur se acarohet situata me shefat ne enderr
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Re: Gati 20% e njerëzve ëndërrojnë problemet në punë ..
E enderrat ku nuk te cojne.............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gati për punë roboti-kirurg
» Angli: Gati sistemi i ri i monitorimit të njerëzve, krahason 36 milionë fytyra në sekondë (video)
» Shiu është punë e Zotit, por mirëmbajtja, punë e njeriut"
» Femrat ëndërrojnë më shumë se meshkujt
» Femrat ëndërrojnë vdekjen, meshkujt dhunën
» Angli: Gati sistemi i ri i monitorimit të njerëzve, krahason 36 milionë fytyra në sekondë (video)
» Shiu është punë e Zotit, por mirëmbajtja, punë e njeriut"
» Femrat ëndërrojnë më shumë se meshkujt
» Femrat ëndërrojnë vdekjen, meshkujt dhunën
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi