Vdekja e Winehouse, lindin dyshime për mjeken ligjore
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Vdekja e Winehouse, lindin dyshime për mjeken ligjore
Me të vërtetë që nuk ka paqe për të ndjerën Amy Winehouse. Pas polemikave të ngritura nga babai i saj, Mitch, tani rezulton se hetimi që u hap pas vdekjes së saj tragjike për helmim me alkool dhe drogë, po punon mbi dyshimet e ngritura në lidhje me zgjedhjen e mjekut ligjor.
"Nëntorin e kaluar doli se kam bërë një gabim në procedurën e emërimit, - tha dr.Scott Reid i cili ka caktuar mjekun ligjor për vdekjen e saj, - por unë jam absolutisht i bindur se të gjitha hetimet janë menaxhuar siç duhet. Gjithsesi, unë kërkoj falje nëse kjo situatë, mund t’i ketë shkaktuar vuajtje dikujt”.
Sipas ligjit anglez, Suzanne Greenaway, asistentja e mjekut ligjor mund të ketë qenë e emëruar si e tillë vetëm në qoftë se ajo kishte qenë e lidhur me studiot ligjore të paktën pesë vjet dhe jo dy e gjysmë, si ishte e njohur atëherë.
Dhe jo vetëm kaq. Sipas ligjit anglez, gruaja në fjalë, duhej që të kishte pesë vjet eksperiencë si një mjeke e kualifikuar, por është gjetur se ajo në Australi, vendlindjen e saj, ishte vetëm ... një infermiere.
e.t/NOA
"Nëntorin e kaluar doli se kam bërë një gabim në procedurën e emërimit, - tha dr.Scott Reid i cili ka caktuar mjekun ligjor për vdekjen e saj, - por unë jam absolutisht i bindur se të gjitha hetimet janë menaxhuar siç duhet. Gjithsesi, unë kërkoj falje nëse kjo situatë, mund t’i ketë shkaktuar vuajtje dikujt”.
Sipas ligjit anglez, Suzanne Greenaway, asistentja e mjekut ligjor mund të ketë qenë e emëruar si e tillë vetëm në qoftë se ajo kishte qenë e lidhur me studiot ligjore të paktën pesë vjet dhe jo dy e gjysmë, si ishte e njohur atëherë.
Dhe jo vetëm kaq. Sipas ligjit anglez, gruaja në fjalë, duhej që të kishte pesë vjet eksperiencë si një mjeke e kualifikuar, por është gjetur se ajo në Australi, vendlindjen e saj, ishte vetëm ... një infermiere.
e.t/NOA
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Vdekja e Winehouse, lindin dyshime për mjeken ligjore
E sa te tjera e kane rradhen pas saj,pasi vip-ave u hyn vetja ne qejf.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vdekja e Amy Winehouse trondit botën
» Jason Trawick bën kërkesë ligjore për kujdestari ndaj Britney Spears
» Winehouse në ankand
» Vdes Amy Winehouse
» Amy Winehouse këndon e dehur në Beograd
» Jason Trawick bën kërkesë ligjore për kujdestari ndaj Britney Spears
» Winehouse në ankand
» Vdes Amy Winehouse
» Amy Winehouse këndon e dehur në Beograd
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi