Sa molle kam...?
+2
WebMaster
qershicka
6 posters
Faqja 1 e 1
Sa molle kam...?
Nje djale i shefit te policise kishte marre disa molle dhe gjeti nje polic,shokun e babait e i drejtohet ...
-Xhaxhi polic,xhaxhi polic,po e gjete sa molle kam ketu(duart i mbante mbrapa me mollet ne dore) do te t'i jap te dyja...
-Tre - i tha xhaxhi polici.
Nuk e gjete i tha djali dhe shkoi ne shtepi.Aty gjeti te jatin dhe i tregoi per historine me xhaxhi policin...
Babai iu drejtua te birit me kete pyetje:-Po ti te keqen babi,sa molle kishe ne fakt...!
-Xhaxhi polic,xhaxhi polic,po e gjete sa molle kam ketu(duart i mbante mbrapa me mollet ne dore) do te t'i jap te dyja...
-Tre - i tha xhaxhi polici.
Nuk e gjete i tha djali dhe shkoi ne shtepi.Aty gjeti te jatin dhe i tregoi per historine me xhaxhi policin...
Babai iu drejtua te birit me kete pyetje:-Po ti te keqen babi,sa molle kishe ne fakt...!
qershicka- Princeshë
- Vendbanimi : Ku ka diell
Postime : 1560
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/09/2009
Mosha : 72
Hobi : Mesuese .Muzika,letersia,turizmi
Re: Sa molle kam...?
...isha ngarkuar ne pazar me cantat plot dhe po vija ne shtepi e lodhur nga cantat...u ngjita ne shkallet dhe ngaqe isha e lodhur nuk arrij ne katin tim po i bie deres se komshiut poshte katit tim...mnuk shikoja qe dera ime ndryshonte nga dera ku qendroja une...bam-bam-bam...kur del komshiu e me thote ...cfare ke moj qershicke...? Une qe u turperova i thashe dua pak uje...hahaha!
qershicka- Princeshë
Gjinia :
Erika- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : diku neper bote
Postime : 6656
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/09/2009
Mosha : 34
Hobi : studente
Nje grup te rinjsh(jo te forumit tone) po pinin kafe ne nje lokal dhe njekohesisht po benin edhe shume zhurme...I zoti i lokalit kur pa qe po beheshin te bezbisur edhe per klientet e tjere ,therret policin e sigurimit te lokalit..Polici u afrohet te rinjve dhe u kerkon nga nje dokument identifikimi.Gjithsekush nxjerr pasaportat e vogla te parat te kuqe dhe ia tregon policit.Ai me zhurmemadhi nuk kishte pasaporte me vete dhe nxjerr nje pasqyrke te vogel te kuqe dhe ia jep policit te hapur.Polici e shikon pasqyren dhe i thote djaloshit: Uuuuu ti qenke kolegu yne...Pra pa veten e tij ne pasqyre dhe iu duk djaloshi polic koleg...
qershicka- Princeshë
Gjinia :
Nje cift te dashuruarish po rrinin poshte nje peme te madhe.Partneri ,polic.Rri e rri dhe polici s'po i bente asgje vajzes.Kjo e fundit plasi,ngriti koken lart,pa qe dy zogj po ushenin njeri-tjetrin dhe i tha policit te ngrinte koken e te shikonte zogjt se si po putheshin...Pasi i pa polici ,vajza i thote :Hajde te bejme edhe ne ashtu...
-jo, moj -tha polici,do hipi une ne peme vetem per nje puthje....
-jo, moj -tha polici,do hipi une ne peme vetem per nje puthje....
qershicka- Princeshë
Gjinia :
Po beheshe nje miting dhe ne te mernin pjese gjithe budallenjt e nje spitali psikiatrik.Te gjithe therrisnin e brohorisnin ...kur nje nga te semuret psiqike ia fut me shpulle shokut te vet.Ketij te fundit i dhembi faqja dhe u kthye me vrull per te marre hak. Shoku i tha :- he mo se s'meret vesh...miting hesapi...
qershicka- Princeshë
Gjinia :
Nje banor nga nje fshat i Devollit solli gruan per te bere leshrat permanent tek parukjeria.E la ne parukeri dhe iku ne pazar.Pasi beri pazarin ,pa se kishte kohe akoma dhe hyri ne klub per te pire nja dy gota.Piu mire e mire dhe shkoi tek stacioni i autobuzit per te shkuar ne Devoll.Hipi ne autobuz dhe arriti ne shtepine e tij.Kur e pyet vajza se c'e bere mamin ai atehere u kujtua per gruan dhe i sinqerte i tha vajzes se mamin e ...harrova tek parukierja!
qershicka- Princeshë
Gjinia :
sa mall kam per shoqen time arin se e kam shum xhan
Lot i derdhur- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : milano
Postime : 2858
Anëtarësuar : 18/01/2009
Lot i derdhur ,tregona ndonje humor te lutem ,te qeshim se bashku.
qershicka- Princeshë
Gjinia :
Nje dite nje qytetar kishte qendruar ne nje segment te bulevardit!Nje kembe e kishte ne trotuar dhe nje ne bulevard.Pra kishte bere kondravajtje! I afrohet polici dhe i thote se duhet te paguante nje sasi lekesh si gjobe per kete veprim te paligjshem!I thote se duhet te paguante pesqint leke!Qytetarit qe ju duken shume i thote se do paguante veten dyqint e pesedhjete leke se vetem nje kembe kishte ne bulevard dhe nje ne trotuar...haha!
qershicka- Princeshë
Gjinia :
Besoj se asnje.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Molle te skuqura ...........
» Hëna po rrudhet si një mollë...
» Dietë e lehtë me molle dhe dardha
» A keni parë ndonjëherë mollë gjysmë të kuqe gjysmë të gjelbër?
» Hëna po rrudhet si një mollë...
» Dietë e lehtë me molle dhe dardha
» A keni parë ndonjëherë mollë gjysmë të kuqe gjysmë të gjelbër?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi