Gruaja qe deshiron 120 kilograme muskuj (Video)
2 posters
Faqja 1 e 1
Gruaja qe deshiron 120 kilograme muskuj (Video)
Rene Campbell (35 vjeçare) nga Britania e Madhe pranoi se është bigoreksike (e varur nga buildingu) dhe se nuk e ka ndërmend të ndalet para se të arrijë qëllimin, të bëhet 120 kilogramë.Nëna e dy fëmijëve dikur ishte 50 kilogramësh, ndërsa para katër vitesh filloi të stërviste nga dy orë pesë herë në javë dhe të konsumojë një numër të madh të kalorisë dhe arriti peshën 85 kilogramë.
Çdo ditë ajo përpiqet t’i konsumojë rreth 4200 kalori, ndërsa gjatë drekave nëpër restorante ajo merr edhe peshoren me vete për t’i matur saktë kaloritë, shkruan Daily Mail.
“Nuk do të ndalem derisa të mos shtoj edhe më muskuj. Çdo ditë shoh meshkujt në sallën e bodybuildingut të cilët kanë nga 120 kilogramë dhe muskuj të fortë dhe se vërtetë kam dëshirë të dukem si ata. Më pëlqen forma e trupit si e zotëve grekë”, tha Rene.
Çdo ditë ajo përpiqet t’i konsumojë rreth 4200 kalori, ndërsa gjatë drekave nëpër restorante ajo merr edhe peshoren me vete për t’i matur saktë kaloritë, shkruan Daily Mail.
“Nuk do të ndalem derisa të mos shtoj edhe më muskuj. Çdo ditë shoh meshkujt në sallën e bodybuildingut të cilët kanë nga 120 kilogramë dhe muskuj të fortë dhe se vërtetë kam dëshirë të dukem si ata. Më pëlqen forma e trupit si e zotëve grekë”, tha Rene.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Gruaja qe deshiron 120 kilograme muskuj (Video)
kjo qenka burre se ska mundesi..........
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nje Maniak deshiron te perdhunon 1 femer ne ashensor ! Por femra perdhunoi ate ( VIDEO )
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Ja E Verteta E 11 Shatorit Kjo Video U Bllokua Nga Qeveria Amerikane (VIDEO)
» Nga 362 kilogramë dobësohet në 193 kg
» Gëlltitë një kilogramë heroinë
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Ja E Verteta E 11 Shatorit Kjo Video U Bllokua Nga Qeveria Amerikane (VIDEO)
» Nga 362 kilogramë dobësohet në 193 kg
» Gëlltitë një kilogramë heroinë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi