Tiziano Ferro: I fejuari më bën të lumtur
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Tiziano Ferro: I fejuari më bën të lumtur
Romë, 4 shkurt 2012, NOA- Këngëtari Tiziano Ferro një vit pas deklarimit të preferencave të tij seksuale dhe me një libër të publikuar, "L'amore e una cosa semplice", në krye të lisave të kualifikimit, rrëfen për të përjavshmen “Gioia” atë që ndjen për mikun e tij.
Siç informon agjencia e lajmeve NOA.al, ai shprehet se, “Me praninë e tij ka ndryshuar edhe zëri, duke qenë se ky është i lidhur me zemrën dhe me gjendjen se si ndihesh. Jam përfshirë në një histori që më bën të lumtur dhe nëse do isha baba, besoj se fëmijëve të mi do u mësoja disiplinë, por gjithmonë me dashuri dhe miqësi”.
Më tej ai nuk ngurron të përshkruaj të fejuarin duke thënë se është aq i edukuar, sa që mund të ecë në majë të gishtave, ndërsa shton se nëse nuk e fton, ai qëndron në një qoshe.
a.y/NOA
Siç informon agjencia e lajmeve NOA.al, ai shprehet se, “Me praninë e tij ka ndryshuar edhe zëri, duke qenë se ky është i lidhur me zemrën dhe me gjendjen se si ndihesh. Jam përfshirë në një histori që më bën të lumtur dhe nëse do isha baba, besoj se fëmijëve të mi do u mësoja disiplinë, por gjithmonë me dashuri dhe miqësi”.
Më tej ai nuk ngurron të përshkruaj të fejuarin duke thënë se është aq i edukuar, sa që mund të ecë në majë të gishtave, ndërsa shton se nëse nuk e fton, ai qëndron në një qoshe.
a.y/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Tiziano Ferro: I fejuari më bën të lumtur
mE BEHET QEjfi qe disa njerez jane te lumtur.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Argjentina Ramosaj ndahet nga i fejuari
» Ledri, i fejuari, fotograf apo badigard i Dafines?
» Ylli i muzikës rumune rrihet brutalisht nga i fejuari (foto)
» Ego-ja, sa na ben te lumtur?
» "Plakushi" më i lumtur në botë!
» Ledri, i fejuari, fotograf apo badigard i Dafines?
» Ylli i muzikës rumune rrihet brutalisht nga i fejuari (foto)
» Ego-ja, sa na ben te lumtur?
» "Plakushi" më i lumtur në botë!
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi