Demi Moore dëshiron të shërohet
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Demi Moore dëshiron të shërohet
Aktorja Demi Moore që nga fillimi i këtij muaji gjendet në klinikën “Cirque Lodge” për rehabilitim nga alkooli dhe medikamentet. Siç pohojnë miqtë e aktores, ajo është e përkushtuar për shërim sa më të shpejtë dhe ndihet gjithnjë e më mirë.
“Totalisht i është përkushtuar shërimit. Ka edhe shumë punë për të bërë në këtë drejtim, por tashmë ndihet më mirë. Është në rrugë të drejtë dhe nuk do ta lëshojë klinikën derisa mos të shërohet tërësisht”, tha një mik i aktores së njohur.
Para disa ditësh, vajza e Demi-t, Rumer, deklaroi se nëna e saj është para shërimit. “Natyrisht, edhe unë janë në situatë të vështirë. Nëna ime është duke u shëruar, po përparon ngadalë, por unë besoj në të”, tha Rumer./knninfo/
“Totalisht i është përkushtuar shërimit. Ka edhe shumë punë për të bërë në këtë drejtim, por tashmë ndihet më mirë. Është në rrugë të drejtë dhe nuk do ta lëshojë klinikën derisa mos të shërohet tërësisht”, tha një mik i aktores së njohur.
Para disa ditësh, vajza e Demi-t, Rumer, deklaroi se nëna e saj është para shërimit. “Natyrisht, edhe unë janë në situatë të vështirë. Nëna ime është duke u shëruar, po përparon ngadalë, por unë besoj në të”, tha Rumer./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Demi Moore dëshiron të shërohet
Shpresoj te sherohet.............
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Demi Moore është biseksuale”
» Madonna, pranë Demi Moore
» Demi Moore shokon me humbjen e peshës
» Ashton Kutcher largon plaçkat nga shtëpia e Demi Moore
» Demi Moore: Divorc me trishtim. Kutcher: Martesa, gjëja më e vështirë
» Madonna, pranë Demi Moore
» Demi Moore shokon me humbjen e peshës
» Ashton Kutcher largon plaçkat nga shtëpia e Demi Moore
» Demi Moore: Divorc me trishtim. Kutcher: Martesa, gjëja më e vështirë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi