Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ashton Kutcher largon plaçkat nga shtëpia e Demi Moore People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ashton Kutcher largon plaçkat nga shtëpia e Demi Moore People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ashton Kutcher largon plaçkat nga shtëpia e Demi Moore

2 posters

Shko poshtë

Ashton Kutcher largon plaçkat nga shtëpia e Demi Moore Empty Ashton Kutcher largon plaçkat nga shtëpia e Demi Moore

Mesazh nga Emona Sun 16 Oct 2011 - 4:03

Los Angeles – Të enjten, në lagjen e Demi Moore është parë të largohet një kamion transporti plaçkash të firmës “Wetzel and Sons”. Tashmë martesa gjashtë vjeçare ndodhet në prag të shkatërrimit që mbas mbrëmjes së 24 shtatorit, ku Ashton kreu marrëdhënie seksuale me 22 vjeçaren Sara Leal.

Nëse Moore dhe Kutcher janë vërtetë duke u ndarë, këtë gjë nuk mund ta përcaktojmë me siguri. Kur njëri prej gazetarëve është afruar pranë kamionit, shoferi dhe ndihmësi i tij janë përgjigjur “Ne nuk japim asnjë informacion mbi klientët tanë“.Ashton Kutcher largon plaçkat nga shtëpia e Demi Moore Ashton-kutcher-demi-moore
Sikurse kemi thënë edhe më parë, Ashton ka kryer marrëdhënie seksuale pa masa mbrojtëse gjatë atyre orëve në Hard Rock Hotel të San Diego-s, me 22 vjeçaren Sara Leal. Në përpjekje për t’i qetësuar marrëdhëniet e tyre, Ashton dhe Demi janë parë bashkë në një piknik në liqenin Cachuma, afër Santa Barbarës gjatë javës së kaluar, pavarësisht se dukeshin të ftohtë me njëri-tjetrin.

“Pas deklaratës që 22 vjeçarja Sara ka bërë për marrëdhënien e saj me Ashton, Demi ndihet e poshtëruar dhe pavarësisht se është ende e dashuruar me Ashton, nuk mund ta falë për shkak të poshtërimit në publik që i ka krijuar,” ka rrëfyer një mikeshë e Demit për medien prestigjioze amerikane US Weekly. (LajmeShqip.com)

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ashton Kutcher largon plaçkat nga shtëpia e Demi Moore Empty Re: Ashton Kutcher largon plaçkat nga shtëpia e Demi Moore

Mesazh nga Anakonda Sat 2 Jun 2012 - 16:55

shum mire ja paska bere;kjoi spaska gje hic,se po te isha un kokes do tia hidhja te gjitha eeww
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye