Boksieri lezhjan Orial Kolaj, kampion i Italise
2 posters
Faqja 1 e 1
Orial Kolaj është kampioni i ri i peshave gjysmë të rënda në Itali. Boksieri lezhian 29 vjeç, që prej vitesh jeton në Lombardi ka mundur mbrëmë në ‘Palazzetto dello sport’ të Romës ish mbajtësin e titullit Danilo D’Agata në një takim me dhjetë raunde.
Që kur ka hipur në ring, ka qenë gjithnjë Orial Kolaj lezhjani ai që ka udhëhequr ‘duelin’. Më i fuqishëm dhe më instinktiv Orial Kolaj, ndërsa më teknik e më i shpejtë sfiduesi, ish mbajtësi i titullit D’Agata.
Në fund të takimit i ndjekur nga një publik i gjerë duartrokitje të zjarrta kanë pritur vendimin e tre gjygjtarëve në favor të Kolajt.
Orial Kolaj nga Lezha është pjesë e ekipit Lauri Team, që menaxhohet nga Augusto Lauri, një mik i madh i boksit kosovar.
I vlerësuar si boksier cilësor nga shumë ekspertë të boksit, Orial Kolaj ka fituar kështu titullin e parë në karrierën e tij.
Orial Kolaj deri para kësaj ndeshjeje, kishte zhvilluar 12 takime profesioniste duke arritur 7 fitore (5 KO) dhe 5 humbje.
Boksieri italian Danilo D`Agata, që mbrëmë u mund nga Orial Kolaj, duke i kaluar atij titullin kampion, kishte deri mbrëmë një bilanc prej 11 fitoresh (3 KO) dhe 1 barazimi. (Lezha.eu)
Video Lajm
Që kur ka hipur në ring, ka qenë gjithnjë Orial Kolaj lezhjani ai që ka udhëhequr ‘duelin’. Më i fuqishëm dhe më instinktiv Orial Kolaj, ndërsa më teknik e më i shpejtë sfiduesi, ish mbajtësi i titullit D’Agata.
Në fund të takimit i ndjekur nga një publik i gjerë duartrokitje të zjarrta kanë pritur vendimin e tre gjygjtarëve në favor të Kolajt.
Orial Kolaj nga Lezha është pjesë e ekipit Lauri Team, që menaxhohet nga Augusto Lauri, një mik i madh i boksit kosovar.
I vlerësuar si boksier cilësor nga shumë ekspertë të boksit, Orial Kolaj ka fituar kështu titullin e parë në karrierën e tij.
Orial Kolaj deri para kësaj ndeshjeje, kishte zhvilluar 12 takime profesioniste duke arritur 7 fitore (5 KO) dhe 5 humbje.
Boksieri italian Danilo D`Agata, që mbrëmë u mund nga Orial Kolaj, duke i kaluar atij titullin kampion, kishte deri mbrëmë një bilanc prej 11 fitoresh (3 KO) dhe 1 barazimi. (Lezha.eu)
Video Lajm
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Boksieri lezhjan Orial Kolaj, kampion i Italise
Bravo keshtu krenohemi ne shqiptaret.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» vidio me sportin me te mir te italise
» Interi kampion i Italisë
» Vdes kick boksieri Besim Kabashi
» Destinacioni: Kampion bote !!!
» Tailandezët vendin e parë për dizajnim softueri, studentët nga Serbia nën-kampion
» Interi kampion i Italisë
» Vdes kick boksieri Besim Kabashi
» Destinacioni: Kampion bote !!!
» Tailandezët vendin e parë për dizajnim softueri, studentët nga Serbia nën-kampion
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi